Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Merkur

Merkur konjunkcija Neptun *tranzit

Izuzetno inspirativan aspekt za kreativne delatnosti, za umetnost i duhovnost. Aktivna imaginacija, sa naglašenim estetskim sklonostima. Pojavljuje se interesovanje za spiritualno i mistično. Za Merkurove tipove (ukoliko u vašem natalnom horoskopu dominiraju lične planete ili Ascendent u Blizancima i Devici) ovaj tranzit je u izvesnoj meri opasan na svoj način, prvenstveno za osobe pasivnog uma i nedovoljno disciplinovanog duha. Može da prouzrokuje gubitak vremena zbog bavljenja imaginarnim temama ili istraživanjem misterioznih fenomena. Ukoliko ste po prirodi lakoverni možete postati žrtva obmane ili prevare.  

Ascendentalni Blizanci tokom ovog tranzita moraju biti obazrivi - mogući su problemi sa višim instancama i šefovima, zavaravanja i poslovni gubici. 
Za Ascendentalne Device ovaj tranzit najzad donosi emotivno budjenje - komešanja i strasti kojima se sve teže odupirete, zaljubljenost i žudnja, sanjarenje. Nemoćni ste pred naletom emocija.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

U ovom periodu ste osetljiviji nego obično, ali to ne znači da ćete biti adekvatno shvaćeni. Neptun predstavlja višu oktavu Venere, tako da simbolizuje viši oblik ljubavi, dok Markur simbolizuje koncept komunikacije koji sadrži mnogo više nežnosti i izuzetno snažne emocije. Postoji opasnost da vas zavara ova Neptunova tendencija koja u izvesnoj meri kreira iluzije, ostavljajući vas sa pitanjima da li ste konfuzniji nego ranije ili zaista intuitivno prepoznajete snažne emocije. Svaku informaciju dobijenu u ovom periodu potrebno je kasnije ponovo razmotriti.

Konfuzno razmišljanje koje može prouzrokovati nesporazume u ličnim odnosima. Izbegavajte donošenje važnih odluka za vreme ovog tranzita, odlagan je i ponovno razmatranje je poželjno.

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy