Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Merkur

Merkur u Ribama *tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop (ili napravite vašu natalnu kartu). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u zodijačkim znacima Blizanci ili Devica, a posebno ukoliko je to vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

Pripremite se za uživanje u mentalnim krivinama! Merkur, planeta koja vlada komunikacijama, danas počinje svoj tranzit sanjalačkim znakom Riba, a vaš um se sprema da krene putevima koje reči ne mogu opisati rečima. Ovo vreme će doneti prilike za kreativnost, ali neće biti povoljno za planiranje i komunikaciju.

Kako će se odraziti na vas ovaj interval možete saznati u okviru vaše lične MESEČNE PROGNOZE. Ovaj tranzit će najbolje iskoristiti pisci, pesnici, umetnici, iscelitelji. duhovni tragaoci, i svi oni koji se ne oslanjaju na objektivne činjenice a ipak kreiraju realnost. Činjenice su prepune nejasnoća, a razgovori postaju sve nežniji dok intuicija postaje najvredniji izvor informacija.

 

Ovo može biti sjajan perioda da se pokrenete izvan granica svakodnevnog opažanja i govora. Aspekti osećaja vašeg uma su mekši, i dozvoljavaju šire iako manje precizno oslikavanje slike realnosti. Pratite kako vaša intucijia i maštovitost vode um mnogo lakše tokom ovog tranzita!

Ipak, postoje i slabosti ovog intervala. Nesporazumi su veoma mogući, a možete imati i teškoće da ostanete na putu koji ste isplanirani. Možete zaboraviti neke kritične detalje kasniti na sastanke, ili govoriti nešto što nema nikakvog smisla. Sve ovo se dogadja zato što najzad govorite ono što verujete (iz srca) a ne ono što mislite (iz glave), a pronalaženje reči kojima ćete na najbolji način izraziti svoja osećanja mogu se pretvoriti u preduge razgovore, sa prekidima i odlaganjima.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

Istovremeno Merkur u Ribama donosi i važnu lekciju: nije neophodno da zavisimo do verbalnog izraza non stop! Ponekad je dovoljno videti dalje od bukvalnog poimanja, pročitati izmedju redova, i čuti neizrečenu priču tranzita. Primarno vodene Ribe ukazuju na osećaPnja i instinkte, tako i ovaj tranzit govori manje o nedovoljnom razumevanju činjenica, a više o fuziji i posmatranju većeg plana.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy