Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Merkur

Rx Merkur sekstil Saturn *tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektoru od 00° do 6° Ovna,Blizanaca, Lava, Vage, Strelca ili Vodolije, a posebno ukoliko je Blizanci ili Devica vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

 

 

 

Iako na Merkurove tranzite često ne obraćamo previše pažnje jer je njegovo kretanje prilično brzo, obzirom da Merkur signifikuje poimanje života ipak zauzima značajnijo mesto u astrologiji transfromacije. Merkur opisuje sposobnost da razumemo život, način na koji procesuiramo podatke i informacije, kako ih činimo upotrebljivim za našu svakodnevicu, i stoga nam  pruža mogućnost da svakodnevno unosimo promene koje nam obezbedjuju sve ispunjeniji i kvalitetniji život. 

 

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

 

Današnji Merkurov sekstil (aspekt mogućnosti) sa Saturnom obezbedjuje nam prilike da kreiramo novu strategiju, novi plan puta ka željenim temeljima i strukturama. Merkurov aspekt sa Saturnom pruža šansu da pogledamo na nove životne okolnosti uz zdravu dozu realističnosti, i da obratimo posebnu pažnju na detalje. Uz ovu planetarnu kombinaciju fokusirajte se na segmente koji su primarni u vašem životu, i nakon što ih jednom spoznate znatno lakše ćete ulivati više energije, kreirajući plan da svoj život usmeravate u željenom pravcu.

Shvatite ovaj tranzit veoma ozbiljno - izuzetno je moćan za kreiranje nove budućnosti.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy