Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Merkur

Merkur konjunkcija Pluton *tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektoru od 10° do 20° Ovna, Raka, Vage ili Jarca a posebno ukoliko je Blizanci, Devica, Škorpion ili Jarac Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na Vas lično.

Merkur je planeta koja donosi mogućnost spoznaje i razumevanja, i njegovo pridruživanje Plutonu donosi priliku za prepoznavanje životnih oblasti u okviru kojih su neophodne korenite promene jer smo već uočili da stari obrasci (Jarac) više nisu funkcionalni. U realnosti ukoliko se sa ovim situacijama ne suočite na ličnom planu i svesno ne izmenite neodgovarajuće obrasce problemi će se samo pogoršavati vremenom.

 

SHARE Don't Copy!!!
AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE 

  


Svi Merkur/Pluton aspekti donose izuzetno intenzivnu mentalnu aktivnosti. Sa jedne strane ovaj aspekt omogućava sposobnost analize i istražaivanja kroz informacije. Stoga možete veoma energično raditi sa ovim aspektom kako biste prodrli u samu srž problema i teškoća, jer Pluton teži da probleme iznese na površinu bez obzira na to iz koje životne oblasti oni potiču. Sa druge strane ovaj aspekt se oslanja na opsesivno bavljenje uzrocima umesto fokusiranja na pronalaženje rešenja problema.

 

 

Postoji nekoliko načina koji će pomoći da izbegnete problema koji će se pojaviti tokom ovog tranzita. Pre svega budite veoma obazrivi i pažljivije odmerite reči kojima saopštavate svoje misli i osećanja. Obzirom da je um fokusiran na aktuelne probleme tokom ovih dana, potreba da govorite otvoreno i grubo definišete problem može naići na žestok otpor. Drugi savet je da izbegavate ogovaranje po svaku cenu, jer će vas ubrzo svaka izgovorena reč progoniti i tokom svih narednih aspekata Merkura i Plutona poput kletve izrečene u naletu besa.

Izuzetna snaga volje stoji iza vaših reči - kreirate planove za brojne promene i neophodna je fizička i mentalna snaga za njihovu realizaciju. Budite otvorenog uma u komunikaciji sa drugima, pokažite maksimalan stepen tolerancije za njihove stavove.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy