Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Merkur

Merkur opozicija Jupiter *tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko u vašem natalnom horoskopu ima ličnih tačaka ili planeta u sektorima od 15° do 25° Blizanca, Device, Strelca ili Riba, a posebno ukoliko su Blizanci, Devica, Strelac ili Ribe vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

Vaše misli su nemirne i teško vam je da se skoncetrišete na dobro poznate rutinske zadatke. Skloni ste da uočite nedisciplinu i trudite se da se fokusirate na praktične teme. Izbegavajte dogovore koji su previše rizični i nose slab potencijal realizacije. Danas je odličan dan za čitanje, putovanje ili kraći izlet, planiranje odmora. Ovo nije dobro vreme za sprovođenje promena, započinjanje novih poduhvata ili preduzimanje dužih putovanja. Službenici i kolege su naizgled neprijateljskog stava. 

 

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ~ PORUČITE ODMAH
SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

 

 

Grandomanske ideje se radjaju pod ovim tranzitom ali ćete takodje biti skloni da precenjujete sopstvene potencijale i podcenite situaciju u kojoj se nalazite. Informacija do koje dolazite je nepraktična i odvodi vas sa pravog puta ili zavesti. Nemojte se latiti novog poduhvata bez dobrog promišljanja, jer će se pokazati da ste propustili značajne detalje. Nemojte davati obećanja koja niste u mogućnosti da ispunite, i dobro proverite ono što je napisano najsitnijima slovima u ugovoru pre nego što ga potpišete! U želji da pronadjete pravo značenje vaših misli i ideja skloni ste preterivanju, prenaglašavanju ili precenjivanju. Drugi će vas razočarati iznoseći vam činjenice koje su u suprotnosti sa vašim željama i idealima.

Iako ovaj tranzit ima izazovnu prirodu, on može da se pokaže vrlo korisnim, jer tražite iskustvo koje će vas upoznati sa većim kontekstima života. Jupiter se bavi ekspanzijom, dok je Merkur povezan sa komunikacijom - ukoliko vodite računa da ne budete arogantni bićete u prilici da se starate o vašim svakodnevnim obavezama radeći sa drugima bolje nego što je to obično slučaj. Možda postoji mala opasnost da ova proširena perspektiva postane suviše površna, pa da zbog toga previdite detalje. Posebno je sada za vas važno da razmotrite detalje koji na prvi pogled mogu biti beznačajni.

 

 SHARE Don't Copy!!!
AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy