Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Merkur

Rx Merkur u Škorpionu *tranzit

Sam po sebi kao i u svakom, točnije od svakog znaka, Merkur poprima karakteristike istog, Dakle u violentnom predgrađu smrti ili pak prelazu samom, Merkur je crn taman, bezobziran jetkih riječi, borben, mentalno i verbalno pripravan na ataku borbu sukob, rječkanje u najmanju ruku, ali retrogradan daje Škorpionu blizanačku podvojenost uz ljudskost, jer Blizanci su ljudski znak, kao što Blizanci vole Škorpione tako i Strijelci vole Bikove, jer lijenim Strijelcima Bikovi podižu prag radišnosti i praktičnosti, Blizanci mrkom Škorpionu daju dozu radosti, jer Blizanci su po vokaciji veseli i rječiti ljudi, no Škorpioni Blizancima daju dubinske uvide, svjesnost o postojanju, ponajprije smrti koje se Blizanci boje kao vraga, figurativno rečeno i tako retro Merkur u Škorpionu pozitivno djeluje gasi Škorpionsku agresivnost i borbenost, naprosto mu ucijepljuje ljudskost, humanost točnije, ali ne leži vraže u taj će zagrobni znak otrovnog Škorpiona, taj znak prelaza u nebesko sa čvrstog zemaljskog i materijalnog polja Venera, koja će neko vrijeme navest ćemo točno od kad do kad, donositi nered u partnerske i bračne veze, pojačat će se kriminalne radnje, sudovi će imati više posla, a na žalost pojačat će se i obiteljsko nasilje, a posebice nasilje nad ženama, no dok je retro Merkura u Škorpionu toga će biti, ali manje, jer retro Merkur je u Škorpionu glas razuma.

Dakle Merkur kao retro u Škorpionu glas umnosti razuma i svjesnosti kreće direktno u ponedjeljak, 26. 11. 2012, i tada nastaje lom, trueno y infierno ili grom i pakao, sukobi svađe, neredi pa i ulični, podiže se glas nerazuma, mentalna i verbalna komunikacija postaje kritična od ponedjeljka 26. novembra/studenog, stoga do 12. decembra/prosinca budite oprezni. Istina Mars je u svojoj ushićenoj poziciji, drži vodu, pridržava daske da se tavanica ne uruši, snažan je Mars ne dopušta nasilje, ali ipak će grubosti od 26. 11. / 12. 12. na žalost biti, globalno gledano, ali i lokalno, jedino anestezijom zaustaviti sukobe i nasilja, u školi će biti bulinga na radnim mjestima mobinga.
Za Jarce i Škorpione situacija nije loša individualno, svakako je loša za Ovnove i Vage, kao i Bikove i Lavove, s time da Bikovi imaju podršku Marsa dakle snagu izdržljivost i mogućnost pružanja otpora zlim situacijama, dočim Lavovi nemaju.
Ribe se fino provlače kroz ovo vrijeme, Vodenjaci, prva dekada teško, druge dvije prolaze jedva, Strijelci se kao i uvijek izvuku na lukavost ili mudrost ili intelekt, Djevice uživaju posebnu pažnju, rakovi su spašeni jakim Škorpionom, dakle materijalnim egzistiranjem dobrim pače, i eto sve smo rekli, ako ste dobro čitali pazit ćete da ne dirate živčane Vage i ratoborne Bikove, Škorpione nikada nemojte dirati! Ako vam se približe ponjuškajte, prepoznajte miris čovjeka ili "zvijeri". Svakako je u Škorpionu policajac Saturn koji bremza ili koči jake devijacije dakle zakonski će aparat biti pojačan, policija nešto grublja no inače, a Škorpioni sami po sebi vježbat će dobro vladanje ili će vršiti jutarnju tjjelovježbu po zatvorenim ustanovama.

Retro Merkur je u Škorpionu odličan sve do utorka, do tada će biti, ako je sukoba pomirba, ali nakon ponedjeljka teže.

By Z.L.P.

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy