Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Merkur

Rx Merkur kvadrat Neptun *tranzit

Retrogradni Merkur u Strelcu je u kvadratu sa Neptunom u Ribama danas, 13.11.2012. u intervalu od 20:03 - 05:03.

Zgrabite svoj natalni horoskop - ukoliko se u njemu nalaze planete u sektorima izmedju 27° i 30° Bika, Lava, Škorpiona ili Vodolije, ili izmedju 0° i 3° Blizanaca, Device, Strelca ili Riba, energije ovog tranzita će se odraziti na vas lično.

Da li ste zbunjeni, smeteni, daleki, ili vam se čini da vaš um pluta u izmaglici koju ne možete otresti ni nakon zabrinjavajuće količine kafe? Da li ste razočarani trenutnim statusom, iako naizgled nema razloga da budete? Ukoliko je to slučaj aktuelni kvadrat Rx Merkura i Neptuna deluje na vas prilično intenzivno. 

U astrologiji Merkur postavlja standarde za procesuiranje informacija i dok je u retrogradnom kretanju svi smo u režimu ličnog preispitivanja. Takodje, kada Merkur kreira nepovoljan aspekt (kvadrat ili opoziciju) sa maglovitim Neptunom oblaci konfuzije se dokotrljaju, zamagle i sve je manje jasno nego obično. Uprkos neprijatnosti kojoj smo svedoci, potrebno je znati da svaki astrološki aspekt nosi i nameru i svrhu. 
Svrha ovog aspekta je da prepoznamo gde je u našem životu zabuna i na koje oblasti je potrebno da se fokusiramo kako bismo pred sobom ponovo imali jasnu viziju. Ako nemate potpuno jasnu viziju u kom pravcu se kreće vaša karijera, ukoliko ste zbinjeni i razočarani Merkur će vas nagnati da bolje razmislite da li radite ono što volite, da li sa prijatnim uzbudjenjem dočekujete nove poslovne prilike. Ukoliko to nije slučaj onda je upravo ovo oblast koja zahteva promenu, pronalaženjem novog poslovnog pravca ili sticanjem dodatnih veština koje će vam omogućiti da radite posao koji priželjkujete. Ukoliko ste zbunjeni emotivnim zbivanjima to je zato što je nejasan pravac u kom se razvija vaša veza, i vreme je da jasno izrazite svoje želje i planove.

Posvetite danas više pažnje životnim segmentima koji vam donose nesigurnost i osećaj nejasnoće. Sagledavanje će vam ukazati na oblasti koje će u budućnosti zahtevati promene, i to će postati svojevrsna mapa ka vašem ličnom zakopanom blagu. Na mnogo raznovrsnih načina nam Neptun pruža duhovne uvide, a kada se udruži sa Merkurom koji vlada komunikacijama pruža nam moćan dar koji će nam ukazati najbolji pravac ka cilju. A sam cilj će nam postati jasan tokom narednog susreta Merkura i Saturna.

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy