Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Merkur

Rx Merkur u Strelcu *tranzit

Ponovo je pred nama interval tokom kog uzdišemo nad električnim uredjajima, kada se komplikuju planovi za putovanja, a izvesni su i problemi u komunikaciji sa prijateljima, partnerima, i voljenima. Da, Merkur kreće retrogradnim hodom!

Ipak pre nego što šmugnete u ormar ili ispod kreveta sa namerom da tamo provedete naredne 3 nedelje, podsećamo da retrogradni Merkur ima više značajnih uloga u našim životima. Uprkos svim uznemirujućim neželjenim efektima od izuzetnog je značaja u astrologiji transformacije. Obzirom da Merkur vlada umom, sposobnošću da stičemo znanje i razumemo elementarne životne principe, faze njegove retrogradnosti su idealne za reviziju intervala koji im neposredno prethodi. U ovom slučaju njegova poslednja faza retrogradnosti je okončana 7. Avgusta 2012., i sada ćete razmatriti šta se sve dogadjalo do sada, šta je pošlo "naopako", kao i šta možete promeniti. U tom slučaju koristite upravo moć retrogradnog Merkura da prevazidjete sve probleme u prošlosti, sve nesporazume, ili područja koja nisu bila funkcionalna kako biste ih poboljšali.

 

 

Merkurov retrogradni hod ovog puta je kroz znak Strelca. Dok se ovaj prevrtljivac kretao direktnim hodom bili ste u ciklusu istraživanja i proširivanja vidika, traganja za svrhom života. Sada, dok je Merkur u fazi retrogradnosti, je vreme da se okrenete ka dubljem poimanju svrhe i analizirate u kojoj meri ste proširili svoje horizonte i poimanje svrhe, kao i kako ga možete primeniti kako biste kreirali trajne promene na dogadjaje koji slede. Tako ćete shvatit da retrogradna faza Merkura nije samo još jedan u nizu neophodnih procesa, već može biti i ekstremno koristan ukoliko ga mudro koristite.

Retrogradna faza Merkura će se okončati 26. Novembra 2012.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy