Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Mars

Mars opozicija Rx Saturn *tranzit

Oštrina, surovost, nepokornost, tvrdoglavost, želja za nadvladavanjem opozicije, sklonost  ka otuđivanju, odvojenost, bol, bolest.
Budite odmereni sa žudnjom za zadovoljavanjem strasti, pojačana je ambicije i smelost, a malo je naklonjen zdravom rasuđivanju. Nepotrebna suprotstavljanja i prepreke. Nepovoljni dani za bilo kakve poslove sa starijim ljudima, ugroženim i obolelima licima, inženjerima, vojnicima, mašincima. Moguće je da će doći do gubitaka ili neprilika veznih za zemlju, rude, gradjevine ili inženjerske projekte.
Potreban je dodatni napor kako biste vodili brigu o rutinskim zadacima, a vi ste nestrpljivi i skloni da odustanete. Preterano ste osetljivi na situacije ugroženosti i diskriminacije. 

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 


Ukoliko je vaš Sunčev ili Asc-alni znak Jarac, a posebno ukoliko je u vašem natalnom horoskopu aktivan 25° stepen PROMENLJIVIH znakova pojaviće se problemi sa količinom energije – premoreni ste i slabo motivisani što na vas deluje frustrirajuće, javlja se pasivnost i tuga. Problem je i sa temom samopotvrdjivanja i afirmacije jer se javljaju ozbiljne sumnje u dosadašnje rezultate. Čak i blaga dobronamerna kritika može da vas uvredi, ali to neće pomoći ako očekujete da svako oko vas govori sa posebnom pažnjom i "u rukavicama".
Pronadjite balans u kom ćete se udobno osećati. Nemojte bežati od odgovornosti i obaveza, ili izazivati ljude koji su na vašoj strani. Budite otvoreni za kritike i sugestije - ukoliko ih razmotrite dugoročno će poboljšati kvalitet vašeg poslovnog uspeha.

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy