Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Mars

Mars u Biku *tranzit

Mars u Biku tranzitMars, planeta akcije i seksualne energije, 10. Marta u ponoćnim satima započela je svoj tranzit kroz znak Bika, znak užitka i materijalne sigurnosti što će do 22. Aprila odraziti na vaš lični plan posebno ukoliko imate ličnih planeta ili tačaka u Zemljanim znacima (Bik, Devica, Jarac). Tranzit preko određenih planeta u našem horoskopu osećamo ciklično (svake druge godine jer se ova planeta zadržava oko 40 dana u svakom zodijačkom znaku).

Tranzit preko određenih planeta u našem horoskopu osećamo ciklično (svake druge godine jer se ova planeta zadržava oko 40 dana u svakom zodijačkom znaku). 

 

 

Mars, simbol inicijative, radne energije i borbe, ima snažan izraz u Ovnu, Škorpionu i Jarcu, znacima koji važe za najambicioznije i najuspešnije, stoga su ljudi koji u svom natalnom horoskopu imaju ove pozicije dinamični i impulsivni (Mars u Ovnu), samouverene i vrlo aktivne na ljubavnom planu.

U Biku, Raku i Vagi, Mars je "slab" pa su te osobe uglavnom miroljubive i pasivne i uvek očekuju neku inicijativu od svog partnera.

Ipak, snagu planete agresije nije moguće tek tako ukrotiti. Zbog toga možemo da budemo neprijatno iznenađeni nepredvidivom reakcijom neke na izgled "mirne" osobe iz naše okoline koja u svom horoskopu ima slabu poziciju Marsa. One često naizgled imaju problema pri ostvarivanju svojih ciljeva iako znaju da budu prilično svojeglave, uglavnom u vezi sa nekim nevažnim pitanjima. U ženskom horoskopu Mars simbolizuje njen tip muškarca a u muškom muževnost i način na koji je pokazuje.

 

OVAN - Vaš vladalac Mars u vašem drugom astrološkom polju, u dobrom aspektu sa Neptunom, planetom zanosa i inspiracije, donosi vam uspeh naročito ako vaše zanimanje ima veze sa umetnošću. Loš aspekt sa Saturnom, planetom prepreka i teškoća može nepovoljno da utiče na vašu finansijsku situaciju.

BIK - Mars u vašem znaku obrazuje dobar aspekt sa Plutonom u vašem devetom polju što u vaš život može doneti staru ljubav ili starijeg partnera. Moguć je nastavak, proširenje ili početak saradnje sa strancima. Loš aspekt između Marsa i Saturna ne ide vam na ruku ako se bavite politikom ili ste zbog posla prisutni u javnosti.

BLIZANCI - Sa slabim Marsom u vašem dvanaestom astrološkom polju, simbolu tajnih neprijatelja i prepreka, možete se naći u situaciji da imate problema u komunikaciji sa prijateljima i saradnicima. Povedite računa šta kome pričate i šta potpisujete.

RAK - Mars, vladalac vaših astroloških polja ljubavi i karijere u jedanaestom polju, u lošem aspektu sa Saturnom, vladaocem vašeg polja partnerskih odnosa i braka, nepovoljno utiče na vaš emotivni život. Dobar aspekt sa Neptunom može vam doneti susret sa umetnikom.

LAV - Mars, simbol akcije i agresije, prelazi preko vašeg vladaoca Sunca i Venere, planete ljubavi i novca, u desetom astrološkom polju, što vam može doneti sukobe sa autoritetima, bilo na poslu ili u porodičnom krugu. Izbegavajte rizične finansijske transakcije.

DEVICA - Mars, vladalac vašeg astrološkog polja mentalnog stanja i komunikacija u devetom polju, upozorava da povedete više računa u saobraćaju, naročito ako ste vozač, ali i da pazite šta kome pričate i šta potpisujete. Takođe, vaš nervni sistem biće osetljiviji.

VAGA - Planeta koja upravlja vašim astrološkim poljem ljubavi, Mars prelazi preko Bika, znaka u koji pada vaše osmo polje koje simbolizuje opasnosti i strast, opominje vas da u ovom periodu ne ulazite prebrzo a ni olako u veze tajnog karaktera.

ŠKORPIJA - Vaš vladalac Mars u sedmom astrološkom polju, gde se već nalaze Sunce, simbol seksualne energije i Venera, planeta uživanja, obogatiće vaš ljubavni život čineći ga još uzbudljivijim. Dobar aspekt sa vašim vladaocem Plutonom, donosi vam novčane dobitke.

STRELAC - Mars, vladalac vaših astroloških polja prepreka, problema, ljubavi i kreativnosti, u šestom polju ukazuje na mogućnost problema na poslu sa saradnicima i kolegama. Možete imati problema zbog partnerove posesivnosti i ljubomore.

JARAC - Vladalac vaših astroloških polja doma i prijatelja, Mars u petom polju, u lošem aspektu sa vašim vladaocem Saturnom ukazuje na zahlađenje u emotivnim odnosima, naročito sa jednom Škorpijom.

VODOLIJA - Vladalac vašeg polja mentalnog stanja, Mars, u četvrtom polju u lošem aspektu sa vašim suvladaocem Saturnom,upozorava na pojačanu tenziju u vašem domu i moguće rasprave sa članovima familije.

RIBE - Mars, vladalac vaših polja novca, ljubavi i inostranstva, prelazi preko vašeg trećeg polja donoseći vam mogućnost da na nekom kraćem poslovnom putovanju, najverovatnije u inostranstvu, upoznate osobu koja vas neće ostaviti ravnodušnom.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy