Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Mars

Mars konjunkcija Uran *tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop – ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektoru od 16° do 26° u znacima Ovna, Blizanaca, Lava, Vage, Strelca ili Riba, a posebno ukoliko su Ovan, Škorpion ili Vodolija Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.
Pripadnici PROMENLJIVIH ZNAKOVA (Blizanci, Device, Strelac, Ribe) posebno su pod negativnim uticajem tokog trajanja ovog aspekta.

Kontradiktorne okolnosti koje vode u razdražljivost, unutrašnja patnja i mignovena želja za oslobađanjem unutrašnjih tenzija, sklonost nezgodama i povredama, neostvareni planovi, opasnost od povreda u radu sa mašinama i instrumentima.
Konjunkcija može delovati podsticajno na um i nervni sistem, stoga je ovo povoljan tranzit za inovativne pristupe, kao i za primenu originalnih ideja. Nije povoljan aspekt za putovanja, promene u porodičnoj rutini i razvijanje poznanstava. Svojim prijateljima i poznanicima delovaćete ekscentrično i budite oprezni sa odlukama, očekujte poneku nedomerenu reakciju. Današnji tranzit iskoristite za konstruktivne poteze.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

Danas je teško održati sistematičnost u radu jer ćete biti raspoloženi da se pozabavite promenama. Izbegavajte buntovne reakcije i eventualni sukob sa nadredjenima, sa vlastima. Mnoštvo novih ideja omogućiće da brže napredujete u planiranim aktivnostima, osećate se dovoljno snažnim da budete efikasni u realizaciji. Pred vama je dan sa pregršt iznenađenja, i nužna je izvesna fleksibilnost da biste dogadjaje usmerili u željenom pravcu. Izbegavajte nagle reakcije, frustraciju i neodmerenost u odnosima.

Budite svesniji opasnosti ovog tranzita. Talasi napetosti mogu izazvati brze reakcije tako da može verovatno da dođe do nepredviđenog događaja ili ćete možda doneti odluke zbog kojih ćete već sutra zažaliti. Ostanite unutar razumnih granica i koncentrišite se na ono što radite.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy