Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Mars

Mars opozicija Jupiter *tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop – ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektoru od 16° do 26° u znacima Ovna, Blizanaca, Lava, Vage, Strelca ili Riba, a posebno ukoliko su Ovan, Škorpion ili Vodolija Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.
Pripadnici PROMENLJIVIH ZNAKOVA (Blizanci, Device, Strelac, Ribe) posebno su pod negativnim uticajem tokog trajanja ovog aspekta.

Naglašena je želja za dokazivanjem i donošenjem odluka, susreti sa opozicijom na pregovorima,  konflikti, problemi zbog zvaničnih lica ili pretpostavljenih, prenagljeni postupci.
U ovom dnevnom intervalu izvesna je opasnost od gubitaka zbog rastanaka, nesuglasica,  parničenja, prekomernog opterećivanja svojih kreditnih sposobnosti ili pljačke. Navlačite  na sebe neprijateijstvo ili protivljenje zbog preterane sebičnosti ili dogmatičnosti u  tvrdoglavom zastupanju svog mišljenja.

Klonite se zapadanja u krajnosti ili preterane revnosti, jer ste veoma podložni pogrešnom rasuđivanju. Ostanite umereni, ekonomični i diplomatski pristupajte u odnosima.
Pod ovim izazovnim tranzitom ne morate obavezno da imate teškoće, osim ako ne radite na  realizaciji ličnih ambicija bez obzira na to kako će to da utiče na bilo šta drugo. Ako prevlada ego drugi će se uveriti da i vi plaćate cenu za to, čak iako trenutno imate dosta samopuzdanja, to ne znači da imate pregled svega ili da ste potpuno iskreni u svakom pogledu.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 


Potražite dobar balans i započnite novi projekat, pokušajte da motivišete ljude oko vas. Verovatno će biti potrebe da idete na neko dalje putovanje ili da se suočite sa fizičkim  izazovom. Posvetite se socijalnim pitanjima i obratite pažnju na sve detalje, izbegavati da gradite kule u vazduhu. Možda ćete biti skloni da previdite  teškoće i da se opustite u lažnom osećanju sigurnosti. Ako izložite dobro osmišljen plan realizacija je izvesnija.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy