Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Mars

Mars u Devici *tranzit

 

mars u devici tranzitTranzit Marsa kroz znak Device, u periodu od 15. oktobra do 7. decembra, donosi uzbuđenja na ljubavnom planu, probleme sa kolegama, opasnost u saobraćaju i umetničku inspiraciju.

Mars, planeta akcije, energije i borbe, 15. oktobra ulazi u Devicu, znak posla, zdravlja i mentalne aktivnosti, u kojem ostaje do 7. decembra. S obzirom na izazovne aspekte koje obrazuje sa Venerom, Uranom i Neptunom, biće više uzbuđenja na ljubavnom planu, naglih raskida i obnova veza, problema sa kolegama i saradnicima, iznenadnih putovanja ali i opasnosti u saobraćaju. Zato se svima preporučuje povećan oprez za volanom. Međutim, umetnici i svi oni koji se bave nekim kreativnim zanimanjem biće uspešni jer će imati više inspiracije i nadahnuća nego inače.

Mars u poslovičnoj, vrednoj Devici, znaku kojim upravlja Merkur, planeta komunikacija donosi nove aktivnosti na mentalnom planu, pa je dobar i za intelektualce. Međutim, donosi i veliku dozu nestrpljenja i veću podložnost stresnim situacijama, što se pre svega odnosi na vazdušne i vatrene znake koji bi trebalo da duboko udahnu i izbroje do deset pre nego što donesu neku odluku ili požure da nešto kažu.

Iako planeta povreda i seksualnosti, svake druge godine prelazi preko osetljivih mesta u našem horoskopu, to ne znači da će nam se u životu ponavljati isti događaji. Na primer, Mars sa Saturnom u Škorpiji obrazuje dobar aspekt, sekstil, koji će se ponoviti tek za 30-ak godina. Pošto ove planete simbolizuju akciju, uspeh i prošlost, Ovnovima, Škorpijama i Jarčevima može poći za rukom da naplate neke stare, zaostale dugove.

Planeta inicijative, Mars, obično se zadržava oko dva meseca u svakom znaku, ali kada 7. decembra bude ušao Vagu, znak partnerstva i javnosti, ostaće tri puta duže, do 26. jula iduće godine.

Prelazak Marsa preko znaka Device, od 15. oktobra do 7. decembra ove godine, najviše će osetiti Device, Ribe, Blizanci i Strelci, zatim Ovnovi, Škorpije, Jarčevi, a onda i ostali znaci.

 

Ovan
Vaš vladalac Mars u šestom astrološkom polju donosi vam mogućnost ulaska u vezu sa nekim koga poznajete preko posla, ili čak preko poznanstva u nekoj zdravstvenoj instituciji, moguće jednim Bikom, Devicom ili Strelcem. Na poslu izbegavajte rasprave i sukobe sa mlađim saradnicima koji vam mogu praviti spletke. Finansijska situacija se popravlja.

 

Bik
Mars, vladalac vašeg astrološkog polja tajnih ljubavi i partnerskih odnosa u vašem petom astrološkom polju, nagoveštava dosta uzbuđenja na ljubavnom planu i bogatiji erotski život. Možete se naći u situaciji da treba da se odlučite između dva podjednako atraktivna partnera od kojih je jedan mlađi, i verovatno ga poznajete preko posla, a drugi stariji.

 

Blizanci
Sa Marsom u vašem četvrtom astrološkom polju, u izazovnim aspektima sa planetama novca i neočekivanih okolnosti, Venerom i Uranom, trebalo bi da obratite više pažnje ukoliko se bavite poslovima vezanim za kupoprodaju nekretnina i ulaganje u privatni biznis. Izbegavajte sukobe sa mlađim članovima porodice, naročito ako se radi o jednoj Vodoliji.

 

Rak
Mars u vašem trećem astrološkom polju donosi vam probleme u komunikaciji sa okolinom, ali i opasnost u saobraćaju, naročito ako ste vozač. Povedite više računa o vrednim predmetima, poput mobilnog telefona, ključeva od kola i sl. Junski predstavnici znaka trebalo bi da se pripaze jednog Jarca koga poznaju preko posla, dok Devici mogu da veruju.

 

Lav
Sa Marsom, planetom agresivnosti i energičnosti u praktičnoj Devici, znaku u koji "pada" vaše drugo astrološko polje, bićete nervozniji i zbog finansijske situacije i zbog odnosa sa partnerom. Ako ste dama rođena krajem znaka, možete ući u vezu sa mlađom osobom. Sa jednim ambicioznim Ovnom mogli biste da ostvarite sjajnu profesionalnu saradnju.

 

Devica
Sa Marsom, planetom akcije i energije, u vašem znaku bićete preokupirani poslom i novcem i mnogo energičnije ćete pristupiti realizaciji planova o kojima već duže vreme razmišljate. Možete očekivati i poboljšanje finansijske situacije, naročito ukoliko se vi ili vaš emotivni partner bavite nekim kreativnim zanimanjem. Budite oprezniji za volanom.

 

Vaga
Mars u vašem dvanaestom astrološkom polju upozorava na opasnost od osoba sa posla koje bi mogle da vam prave spletke. Zato pazite šta i kome pričate. Međutim, ukazuje i na mogućnost da dođete do dodatnog izvora prihoda. Na nekom poslovnom putu moguć je i susret sa mlađom atraktivnom osobom. Stalni partner je nepoverljiv jer sumnja da ste u paralelnoj vezi.

 

Škorpija
Sa vašim vladaocem Marsom, planetom koja upravlja vašom ambicioznošću i poslovanjem, u jedanaestom astrološkom polju, nastupa period u kojem ćete najzad moći da pokažete ono što ste do sada iz određenih razloga držali u tajnosti. Ukoliko se bavite dizajnom ili informatikom, očekuje vas i lična i finansijska satisfakcija. Ne nasedajte na provokacije.

 

Strelac
Mars, u astrološkom polju karijere, donosi vam mogućnost uspešne saradnje sa Bikom i Jarcem. U vašem znaku je Venera, planeta novca, koja upravlja vašim astrološkim poljem posla, pa ste puni inicijative, naročito ako vaše zanimanje ima veze sa sportom ili medijima. Pripazite da neko ne iskoristi vašu darežljivost bilo da od vas zatraži pozajmicu ili uslugu.

 

Jarac
Sa Marsom, planetom erotike u devetom astrološkom polju, na nekom poslovnom putu možete ući u romansu sa jednim Ovnom ili nekom Škorpijom. Ukazuju vam se i neke nove mogućnosti za saradnju sa strancima, moguće nekim Jarcem ili Škorpijom. Ne rasipajte ni svoju energiju, ni svoje vreme. Postoji mogućnost da uđete u vezu sa jednim Ovnom, Bikom ili Ribama.

 

Vodolija
Mars u osmom astrološkom polju upozorava da budete oprezniji kada su u pitanju nove poslovne ponude. Izbegavajte poslovne pregovore ukoliko za njih niste spremni. I ako ste zauzeti, postoji mogućnost odlaska na zajednički put sa nekim ko vas prilično intrigira. Ukoliko ste slobodni, osoba koja se bavi nekim kreativnim zanimanjem, može da privuče vašu pažnju.

 

Ribe
Sa Marsom u vašem sedmom astrološkom polju pokazujete veću dozu ljubomore i posesivnosti mada ni vaš partner neće biti preterano tolerantan. Ako ste dama rođena u prvoj dekadi znaka to bi moglo negativno da utiče na vaš odnos sa stalnim partnerom. Ako ste slobodni očekuje vas romansa sa mlađom svetlokosom osobom koju poznajete preko posla.

Novosti.rs

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy