Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Mars

Natalni Retrogradni Mars u kućama

RETROGRADNI MARS U I KUĆI
Ova osoba se najbolje oseća u prvoj fazi retrogradnog procesa u kojoj pokušava da se projektuje u budućnost za kojom sada žudi. Kada ne može da postigne da se željeno odmah dogodi, primenjuje jaku projekciju misli dovodeći druge u svoje karmičke želje sve dok konačno ne pomisli da može učiniti da se budućnost dogodi brže nego što oseća da bi se mogla dogoditi kada bi ostala nepristrasna.
Krajnje je nesigurna, naročito na planu seksa, što u većini slučajeva izgleda karakteristično za mladost. Zbog nestrpljenja je sklona da se bavi mnogim očigledno beskorisnim aktivnostima i postupcima, pokušavajući da stvori sve što bi se prirodno događalo po sopstvenom nahođenju. To je izolovani ratnik želja iz prošlog života koje se ponovo manifestuju u sadašnjoj inkarnaciji, tražeći od drugih da joj se pridruže a ipak ne dozvoljavajući istinski nikome da prodre u njen psihički prostor. Tako veliki deo života provodi sama.Preterano je samosvesna i vidi veliki deo spoljnog sveta kao pretnju sopstvenom egu. Zbog toga pokušava da stvori situacije u kojima se može dokazati kao gospodar. Kao rezultat toga, često je previše agresivna prema drugima, jedva im pružajući priliku da razmisle.  Postupajući na taj način sigurna je da njene ideje neće biti odbijene.
Iz prošlog života nastavlja karmu podizanja svog samoidentiteta i troši ogromnu količinu energije braneći svaki pedalj osvojene teritorije. U sadašnjem životu mora naučiti da shvata i da bude "ovde" i "sad" da ne bi prenagljivala u situacijama koje je sama stvorila.

RETROGRADNI MARS U II KUĆI
Ova osoba provodi mnogo vremena i troši puno energije u trećoj fazi retrogradnog procesa. U životu ima mnogo želja, ali ne oseća uvek nagon da podrži te želje mukotrpnim radom koji će ih ostvariti.
Povremeno može biti veoma ljubomorna na druge, dok je u stvari samo ljuta zbog vlastitog neuspeha da materijalizuje potencijale koje oseća u sebi. Može razmišljati i raspravljati o onome što je davno prošlo. To se dešava, jer je krajnje subjektivna, pa ne može uvek shvatiti gledište neke druge osobe.
U karmičkom smislu u ovaj život sa sobom donosi karakter snažne žudnje sa kojim će morati da se nosi na svim nivoima. Povremeno pokušava da oseća samosažaljenje da bi pridobila pomoć drugih. Na taj način može popuniti energiju koju je izgubila kritikujući sebe zbog neuspeha. Drugima može pružiti samo prazna obećanja, hvaleći njihove uspehe, ali im u sebi istinski ne veruje. Zaista bi želela da njihovi uspesi budu njeni. Tako pokušava da iskoristi projekciju misli da bi se identifikovala sa težnjama drugih, nadajući se da će ih nekim nepoznatim metodom prihvatiti u sebi i izgraditi vlastiti metod za progres koji su oni sami doživeli.
Ima tendenciju da se seksualno suzdržava, potajno se plašeći da nešto može izgubiti. To može zahvaliti detinjim strahovima koji potiču od ranog saznanja da svet može nešto da joj oduzme. Postaće srećna kada shvati da je kreator svega sa čime treba da se suoči u životu i da sve što poseduje ili želi da poseduje je obična kolektivna simbolika svega što ceni.

RETROGRADNI MARS U III KUĆI
Ova osoba doživljava nerazumevanje u komunikaciji. Ima tendenciju da provodi dosta vremena u prvoj fazi retrogradnog procesa ulažući veliki napor da se izrazi na način koji će joj pokazati da je u stvari uticala na druge. Povređuje osetljivost ljudi praveći se tupa ili koristeći previše sile dok nestrpljivo pokušava da objasni šta hoće.
U horoskopu žene ova pozicija često može označavati sklonost ka muškarcima koji imaju slabiji polni nagon ili ka muškarcima koji su nedostupni. Žena u stvari ne traži mušku energiju na seksualnom planu, jer to može ugroziti njenu osetljivost. Umesto toga, može biti sklonija platonskim vezama.
U ovoj poziciji treća faza retrogradnog procesa takođe ima značajnu ulogu, pošto postoji veoma snažna težnja ka osvrtanju na postupke i misli dugo posle samog događaja. Stoga u privatnom životu sve kroz šta osoba prolazi postaje beskonačni eho.
Osoba živi karmu spoznaje kako izaći na kraj sa osetljivošću prema spoljnom svetu na području intimnih veza. Postaće srećna kada prevaziđe potrebu da osuđuje svoju okolinu. Na kraju može prevazići želju prema aktivnosti svega što se dešava oko nje. Kada time ovlada, iskusiće novi osećaj slobode za kojim žudi njena duša.

RETROGRADNI MARS U IV KUĆI
Ova osoba provodi puno vremena u trećoj fazi retrogradnog procesa u kojoj želi da ponovi proživi emocionalna iskustva iz svoje prošlosti. Pokušava
da se pobuni protiv vlastitog napretka, jer snažna podsvesna želja da se vrati u matericu drži je ukorenjenom u neki raniji stadijum jakog psihološkog konflikta sa jednim roditeljem. Dok osoba prolazi kroz život, izgleda da se bolje odnosi sa ljudima čije se godine bitno razlikuju od njenih. Može dobiti veliku snagu od starijih ljudi, dok u isto vreme, proverava vlastitu snagu na mlađima.
Ovoj osobi je potrebno neprestano ohrabrivanje, ukoliko namerava da učini nešto konstruktivno u životu. Može crpsti ogromnu energiju od drugih oko sebe, jer joj je njihova energija potrebna za usmerenje. Sve retrogradne pozicije Marsa imaju tendenciju da crpe energiju od drugih ljudi, ali ovde u četvrtoj kući, vodeni lunarni uticaj povećava taj efekat do tačke gde unutrašnje potrebe osobe mogu temeljno iscediti one oko nje.
Preživljava karmu snažne zavisnosti i istinski ne želi da bude samostalna u ovom životu.  Ima potrebu da deli svoje obaveze sa onima koje smatra jačim od sebe.
Obično će za prijatelje izabrati ljude koji su simbolično njeni roditelji. Kroz te ljude će kriviti jednog roditelja zbog svih prepreka koje ne može da savlada u životu.
Kod žena, izbegavanje muškaraca je pojačano položajem u ovoj kući. Ona postaje zatvorenik svojih strahova sve dok ne shvati da je sećanja iz prošlog života ispunila negativnom energijom.

RETROGRADNI MARS U V KUĆI
U ovoj poziciji osoba ima teškoću da izrazi svoju kreativnost. Na seksualnom planu njene vibracije čas privlače, čas odbijaju, dok prolazi kroz različite retrogradne faze. Postoji tendencija da se naruši harmonija sa kosmičkim silama, jer osoba svojski pokušava da bude ono što jeste. Ponekad oseća da se bori protiv plime. Međutim, pokušava da stvori one struje kojima može plivati. U ovom položaju ograničene su ljubavne veze a seksualni nagon ne protiče bez prepreka. U isto vreme pojačavaju se svakakve osobine deteta.
U jednom trenutku života posvetiće puno vremena nekom retardiranom detetu ili nekoj mlađoj osobi koja odbija da se uklopi u očekivani obrazac ponašanja.
Koncept progresa predstavlja frustraciju, pošto osoba neprestano oseća da bi trebalo da radi nešto drugačije od onog što čini. Ima tendenciju da razmišlja više o svojim životnim neuspesima nego o traženju novih horizonata pred sobom.
Prolazi kroz karmu preispitivanja celokupnog kreativnog procesa, jer mnogo toga što je stvorila u prošlosti donosi joj samo nezadovoljstvo. Sada mora naučiti šta joj je istinski vredno da bi se osećala ispunjenom. Biće u stanju da učini sve što može, kada prevaziđe podsvesna osećanja superiornosti koja hrane njen ego umesto da izgrađuju samouverenost.

RETROGRADNI MARS U VI KUĆI
Ova osoba je uhvaćena u konflikt između onoga što bi trebalo da učini za druge i onoga što bi trebalo da učini za sebe. Ima tendenciju da uvredi druge govoreći im kako da nešto urade, a ipak podsvesno želi njihov savet. Krajnje nezavisna, teži da bude gospodar sopstvenog života u obilju spoljnih okolnosti koje diktiraju pravac njenog napora. Veoma je svesna želje da je drugi ne zloupotrebe, a upravo je ta misao nagoni da u svoj život neprestano poziva upravo one ljude koji joj mogu to učiniti. Može biti neobično hladna tamo gde situacija iziskuje toplinu, pošto još nije potpuno naučila kako da ima poverenja u motive drugih ljudi.
Na poslovnom planu ima tendenciju da potceni vrednost sopstvenog učinka. Traga za samosavršenstvom posredstvom želja i budući da je preterano kritički raspoložena prema sebi, i od drugih očekuje previše. U nekim slučajevima to ishodi kao težnja da se drugi osuđuju. To može biti dovedeno do krajnosti tamo gde podsvest osobe ne vidi sposobnost drugog čoveka da ispuni sva očekivanja. Sebi može takođe prouzrokovati periode seksualne hladnoće koja ponekad rezultira potpunom impotencijom. Sve se to dešava zahvaljujući karmi traženja savršenstva u delanju. Dok pokušava da uredi svet oko sebe, polako počinje da sebe dovodi u red.
Ipak, njen životni stav je preterano strog i na svim nivoima bi postigla napredak kada bi sledila savet Deziderate: "Pre svega -budi blag prema sebi." Kada to nauči njen celokupni stav prema drugima će se dramatično izmeniti.

RETROGRADNI MARS U VII KUĆI
Ova osoba je dezorijentisana u odnosima sa drugima. Teško joj je da bude u braku, jer deo nje koji vidi u bračnom partneru je obično ono što najmanje želi da prihvati. U horoskopima žena ova pozicija često ukazuje na mržnju prema muškarcima iz prošlog života. U ovom životu pokušaće da pronađe povod da bi opravdala svoja osećanja. Često očekuje da će bračni partner namerno pokušati da je povredi. Ima malo osoba sa ovom pozicijom koje u sebi ne nose takav program. To se često manifestuje u vezama koje su veoma ispunjene prepirkama, kada osoba uopšte i želi da doživi neku vezu.
U osnovi, nepoverljiva je prema ljudima. Osoba je neprestano u odbrambenom položaju zbog mogućnosti da će biti povređena. Upravo to reprogramiranje izaziva kod nje neprijateljska osećanja prema drugima koji potkrepljuju njena uverenja.
Na karmičkom planu, ova osoba mora mnogo da nauči o davanju i uzimanju u intimnim vezama. Njen život je jedna neprekidna lekcija za ego tako da će jednog dana biti u stanju da se uskladi sa uravnoteženom perspektivom efektima koje izaziva kod drugih. Sve dok ne bude u stanju da shvati tu lekciju, u sebi će podsvesno preživljavati svaku negativnu reakciju koju je izazvala kod drugih.

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy