Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Mars

Mars konjunkcija Jupiter *tranzit

mars konjunkcija jupiterNAJAVA TRANZITNOG ASPEKTA ZA 18.10.2015.
Zgrabite svoj natalni horoskop – ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektoru od 10° do 17° Bika, Device ili Jarca, a posebno u slučaju da je Ovan, Devica, Škorpion, Strelac ili Ribe Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično. Pripadnici PROMENLJIVIH ZNAKOVA (Blizanci, Devica, Strelac, Ribe) su pod negativnim uticajem tokog trajanja ovog tranzitnog aspekta.

Radost življenja, preduzetnički duh, spremni ste za preduzimanje akcija i nadahnjuje Vaša sklonost ka organizaciji, kreativnost, želja za donošenjem pozitivnih odluka ili transakcija, priznanja. Izvesni su poslovni uspesi i pokloni, povoljno rešavanje zvaničnih ili pravnih situacija, blago benefični interval za ljubavna pitanja i brak zbog znaka Device u kom je Venera u debilitaciji.

 

SHARE Don't Copy!!!
AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE


Ukoliko ste razboriti i uravnoteženo rasuđujete vodićete svoje poslove sa neobičnom energijom, uživajući u napretku stečenom poštenim trudom.
Pod ovim harmoničnim tranzitom bićete posebno srećni, naročito kada radite na vašim  ličnim ciljevima. Vaše samopouzdanje i optimizam će biti vrlo prepoznatljivi i svesni ste da možete da ostvarite mnogo. Ovo su povoljni uslovi za početak novog projekta i motivisanje  vaših prijatelja da se u njega uključe. Vaš dobar primer trebao bi da bude dovoljan motiv za druge da vas prihvate kao lidera. Sa kontrolisanim energijama ega tipičnim za znak Device u kom je i Jupiter u egzilu male su šanse za prenaglašen egoizam. Žudite za podužim putovanjem ili suočavanjem sa novim poslovnim izazovom. Posvetite se društvenim temama, i nećete imati nikakvih problema da objasnite poziciju u kojoj se nalazite. Ako radite umešno mogli bi da povećate materijalnu dobit i solidno profitirate.

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy