Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Mars

Mars trigon Rx Jupiter *tranzit

Odličan dan za ekspanziju i aktiviranje planiranih poduhvata. Budite otvoreni, proširite svoje vidike i prebrodite postavljene granice. Odličan dan za poslovne poduhvate, za edukaciju, pravna pitanja, duhovna nastojanja i dobrotvorne aktivnosti. Sreće je na dohvat ruke danas, na vama je da posegnete i uhvatite je. 

Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektoru od 9° do 19° Ovna, Škorpiona ili Strelca, a posebno ukoliko je Ovan, Škorpion ili Strelac vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

 

 

 
PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ~ PORUČITE ODMAH
SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

 

Radost življenja, preduzetnički duh, spremnost za preduzimanje akcija, sklonost ka  organizaciji, kreativnost, želja za donošenjem pozitivnih odluka ili transakcija, priznanja, poslovni uspesi, pokloni, rešavanje zvaničnih ili pravnih situacija, povoljnan dan za emotivne odnose. Uspešan poslovni period - pokažite otvorenost i preduzimljivost. Pod ovim harmoničnim tranzitom mogli bi često biti srećni u vašim vezama, što će omogućiti da sa više entuzijazma radite na realizaciji ličnih ciljeva. Prepoznajete visok stepen samouverenosti i svesni ste toga šta možete da ostvarite, stoga ne oklevajte već započnite novi projekat i pokušajte da motivišete i uključite i ljude oko vas. Vaš dobar primer doneće vam  podršku drugih, tako da niko neće dovoditi u pitanje vaš autoritet. Uz dobre namere i  dobrodušnost, vi se posvećujete uzroku a da pri tome ne ostavljate daleko u pozadini vaše lične ciljeve. Odličan interval za fizički zahtevna putovanja, ali se možete posvetiti i socijalnim  problemima. Finansijski uspeh.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

Svaki aspekt Marsa pruža nam priliku da posegnemo za ciljem, za onim na šta ukazuje konsistentna potreba Sunčevog položaja. Ovih dana Sunce tranzitira znakom Strelca koje odražava našu potrebu da udruženi kreiramo temelje struktura. Mars u Vodoliji i Jupiter u znaku Vage kreiraju trigon. Ovaj ekstremno povoljan aspekt donosi talase energije i optimizma, stoga je današnji dan odličan za sve vrste poslovnih aktivnosti i realizaciju promocija i prezentacija. Iskoristite maksimalno povoljnosti ovog tranzita kako biste se fokusirali na svoje potrebe i time obezbedili napredovanje i osigurali promenu. Najzad, ukoliko niste spremni da napredujete kako možete očekivati da život sutra bude bolji?

Posvetite malo vremena danas kako biste razmisili šta zapravo želite. Često smo isuviše opterećeni svakodnevnim zadacima i odgovornostima prema drugima i gubimo iz vida lične želje. Ipak kroz stvaranje ciljeva u ličnom univerzumu obezbedjujemo osnov i životne strukture koje su neophodne svakom od nas.

 

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy