Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Mars

Mars u Jarcu *tranzit

Zgrabite svoje natalne horoskope - ukoliko ste Ovan ili Škorpion, a posebno ukoliko je Jarac vaš Sunčev ili Ascendentalni znak ova prognoza će biti značajna za vas. Setite se koliko je Mars tokom tranzita ovim konzervativnim zemljanim znakom Jarca snažan, kako biste najzad mogli da se izrazite na veoma konstruktivan način i kreirate dugoročnu sigurnost.

 

 

Zašto bi planeta koja signifikuje borbu i akciju bila toliko pozitivno izražena u rigidnom znaku Jarca znaku ograničenja i blokada? Na bazičnom nivou Mars predstavlja borbu za sve što želimo, ali ujedno opisuje i na koji način se branimo od spoljnog sveta. 

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

Na mnogo načina, energija Marsa u znaku kojim vlada (Ovan) je preterano agresivna i bez kontrole, bez plana. Ipak, često je potrebno da budemo veoma dobro fokusirani, vredni i konstruktivni, a kada je Mars u znaku Jarca ispravno kanalisana energija Boga rata je ograničana i fokusirana, i jedan od načina da Mars dobije oo što želi je da izgradi temelj i ostvari se kroz karijeru i rad. Dok Mars tranzitira znakom Jarca, odvojite vremena za kreiranje strategije za godinu koja je pred vama - postavite ciljeve koje želite da realizujete. Mars u znaku Jarca će obezbediti sve neophodne resurse kako biste ostvarili sve što želite. Bacite se na posao!!!

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy