Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Mars

Mars kvadrat Neptun *tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop – ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektoru od 8° do 18° u znacima Ovna, Lava, Strelca su pod povoljnim uplivom, a ukoliko su Ovan, Škorpion ili Ribe Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično. 
Pripadnici PROMENLJIVIH ZNAKOVA (Blizanci, Devica, Strelac, Ribe) posebno su ugroženi tokog trajanja ovog aspekta.

Vaš odnos sa ljudima u ovom periodu je pod senkom sumnji i iluzija, ali niste iskreni sa drugima te ne očekujte iskrenost zauzvrat. Budite oprezni prema ljudima koji traže pomoć, moguće da im je zaista pomoć neophodna ali postoji izvesna šansa da samo pokušavaju da vas prevare. Prepoznavanje razlika je jedna od najtežih veština koje je potrebno naučiti. 
Priželjkujete promenu a ništa ne preduzimate tim povodom, energiju koristite na loš način i neraspoloženi ste, postoji kompleks inferiornosti, razočarenje i povređenost, sklapate tajna neprijateljstva i izvodite manipulacije iza tuđih leđa, patološka stanja. Ovaj period za visoko razvijenu svest predstavlja proveru, kroz koju će naučiti da razlikuje instinkte i intuiciju. Kod osobe prosečno razvijene svesti biće prisutno iskušenje da se spiritualnim sposobnostima posegne kako bi se ostvarili materijalni ciljevi. Ta iskušenja se mogu javiti u raznovrsnim oblicima, jer je Neptunova priroda veoma tajnovita i maštovita.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

Za pojedince sa vrlo slabo razvijenom svešću koji su otvoreni za telesne nagone, ovo razdoblje obično protiče uz vrlo malo dogadjaja.
Počećete da sumnjate u sebe i imaćete problema da usmerite vašu energiju ka konkretnim ciljevima. Ako ipak planirate projekte, pažljivo razmotrite uslove kako biste procenili realnu osnovu. Neodlučni ste i osećate jaku nesigurnost. Moraćete da pronađete snagu u sebi kako biste nastavili putem koji ste sami odabrali. Razuman samokritički pristup nije na odmet, ali kada dospete do tačke u kojoj smatrate neadekvatnim to je daleko od realnosti i graniči se sa samosaželjenjem, koje ne može da bude od konstruktivne koristi. Pošto je ovo interval tokom kog se oseća umor, potrebno je da se relaksirate i prihvatite aktivnosti koje deluju povoljno na vas. U ovom periodu više sna je neophodno, a od pomoći je posezanje za unutrašnjim uvidima i psihološkom podrškom.

 

 

Da li osećate da nemate energije ili dovoljno samouverenosti da nastavite? Da li vas okružuju ljudi koji pokušavaju da razbiju vaše snove i miniraju vaše žudnje i planove? 
Energije Marsa i Neptuna su krajnje suprotne. Dok Mars oslikava potrebu da se pokrenemo i jednostavno ostvarimo ono što želimo, Neptun odražava potrebu da se žrtvujemo i u svakom dogadjaju pronadjemo viši smisao života. U brojnim situacijama neophodne su nam obe energije, ali ipak kada su one u neskladnom odnosu teško je pomiriti ova dva pristupa.

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy