Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Mars

Mars konjunkcija Saturn *tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop – ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektoru od 6° do 14° u znacima Blizanaca, Device, Strelca ili Riba, a posebno ukoliko su Ovan, Škorpion, Strelac, Jarac ili Vodolija Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.
Pripadnici grupe PROMENLJIVIH ZNAKOVA (Blizanci, Devica, Strelac, Ribe) su pod specifičnim negativnim uticajem tokog trajanja ovog aspekta (21.-27.08.)
Pripadnici grupe VATRENIH ZNAKOVA (Ovan, Lav, Strelac) mogu mudro iskoristiti ovaj tranzitni aspekt, posebno ukoliko su rodjeni u intervalima 25.08.-.05-09., 27.03.-07.04. ili 29.11.-09.12.

Mars konjunkcija Saturn vam može pomoći da lakše podnesete ljutnju i bes, pomoći da pravilno usmerite svoju energiju. Iako može u izvesnoj meri doneti sputanost i strepnju da nemate rešenje za napetu situaciju, sigurno će u budućnosti doneti bolju organizaciju i koncentraciju uz koje se lakše prebrodi nastala kriza.

Mars je ušetao u Saturnov zagrljaj na 9° STRELCA.

Moguće su blokade u finansijskim pregovorima, zahvetaće se promena i prilagodjavanje - zaboravite na krut stav i budite otvoreni za sugestije, smireni. Iznenadni dogadjaji donose neizvesnost i nemir, uzbuđenje. Inat, konflikti, ljubomora i posesivnost mogu dramatično pogoršati postojeće probleme. 
Izbegavajte donošenje značajnih odluka tokom aktuelnih tranzita - nemojte "lomiti" niti prekidati, jer sledi kajanje zbog nepromišljenih postupaka. Naravno ne treba ignorisati problem - oslušnite sebe kako biste otkrili šta vas zaista muči, odakle ta iznenadna želja za promenama i slobodom, jer zaista ništa ne dolazi preko noći iako tako "izgleda".

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina KNEŽEVIĆ ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

Akcija, agresivnost, inicijativa, energija, ambicija, snaga, želja, seksualna energija, snaga, muževnost, muška energija, braća, muškarci... Mars je slepa energija koja se može manifestovati kroz nasilje i agresivnost - sve je to simbolika Marsa koji deluje skoro trenutno. Nasuprot njemu Saturn deluje kroz vreme - sporo kroz samodisciplinu i istrajnost. Sa Saturnom preuzimamo odgovornost za sopstvenu sudbinu. Saturn upravlja: odgovornošću, disciplinom, karijerom, ograničenjima, tugovanjima, strahovima, ali i strpljenjem, starijim ljudima, tradicijom... I ovako svaka planeta za sebe je već sasvim dovoljna, a sada su one u konjukciji...dve planete ujedinjene, njihove energije skoro stopljenje, pomešane u nameri da zajedno deluju... Dok je Mars uzrok Saturn je posledica, a udruženi čine da se na strah reaguje besom i tako nesvesno kreira osnova za neželjene posledice, zato zaboravite na tvrdoglavost, surovost, oštrinu, nepokornost, otuđenost i hladnoću.
Tokom današnjeg dana moguće su krajnje promene raspoloženja - od agresivnosti do apatije, tuge, osećaja napuštenosti i beznadja. Mars nakupi nezadovoljstvo i reaguje besom i akcijom ali ga Saturn onemogućava, koči sprečava, Mars greje a Saturn hladi. U jednom času osetićete snažan priliv energije a već u sledećem ste potpuno bezvoljni... jedan korak napred, pa dva nazad... Konflikti, ljutnja, porodici i ugrožene emocije, tuga, bol, patnja... Prevazilazite teškoće sa vizijom o danima koji dolaze.

Ne očajavajte kada se suočite sa blokadama, dozom realizma, potisnut entuzijazam i bezvoljnost. Svakako ćete biti znatno odgovorniji ali uz dozu frustracije zbog suprotnosti ovih sukobljenih (Mars/Saturn) energija. 
 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy