Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Jupiter

Jupiter trigon Uran *tranzit 2015.

Bliži se jedan od najbenefičnijih trigona Jupiter – Uran! U izvesnoj meri Strelčevi i Vodolije već uživaju u njegovoj čaroliji, a obzirom da će ovaj aspekt kulminirati krajem Juna pripremite teren za sve teme od kojih očekujete ekspanziju kroz inovacije, nekonvencionalne ideje i nova otkrića. Trigon je najsnažniji harmoničan aspekt koji donosi bezuslovnu podršku i često se povezuje sa značajnim novim počecima.

Zgrabite vaš natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u znacima Ovna, Lava ili Strelca, a posebno ukoliko su Ovan, Lav, Strelac ili Vodolija vaš Sunčev ili Ascendentalni znak, energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.
Ovaj trigon će se posebno povoljno odraziti na rodjene u intervalima od 9. - 13. Aprila, 11. - 16. Avgusta ili 08. do 16. Decembra. Ukoliko već imate izradjenu natalnu kartu pogledajte segment oko 20° Ovna, Lava ili Strelca, koje će aktivirati ovaj veličanstveni trigon.

Tokom navedenog intervala u fazi kulminacije trigona Jupitera i Urana i tranzitna Venera će se pridružiti Jupiteru koj tranzitira kroz znak Lava finalnih dana Juna i tokom prve sedmice Jula. Budite otvorenog uma i prihvatite sve nove izazove koje ovaj benefični trigon daruje!

Još jedan kratkoročni benefični aspekt se odvija tokom prve polovine Juna - u pitanju je Mars koji će tranzitirati kroz znak Blizanaca i kreirati sekstile sa Jupiterom sa jedne, i Uranom sa druge strane. Ovaj aspekt će usrećiti pripadnike znakova Ovaj i Škorpion koj bi ovaj izuzetan interval trebali iskoristiti za oslobadjanje i okrenuti se novim aktivnostima koje će kroz vreme doneti prosperitet i ekspanziju.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

 

Pod benefičnim Trigonom Jupitara i Urana nalaze se 
Ovnovi rodjeni izmedju 3. - 10. Aprila

Blizanci rodjeni izmedju 4. - 11. Juna
Lavovi rodjeni izmedju 6. - 13. Avgusta 
Vage rodjeni izmedju 6. - 13. Octobra
Strelčevi rodjeni izmedju 6.- 12. Decembra 
Vodolije rodjeni izmedju 2.-10. Februara

Srećne spoznajem, pregršt novih ideja i planova, prisutna je i želja da se reformišu postojeći nivoi poslovanja, želja za putovanjima, izuzetno brzo razumevanje situacija i efikasnost u rešavanju. Iznenadna priznanja.
Dobit od putovanja ili trgovine sa inostranstvom, i posebno plodan period za pisce jer donosi uspeh u pregovorima sa izdavačima. Žudite da drastično izmenite odnos prema životu, a vaše ideje bi se neočekivano i iznenadno mogle proširiti zahvaljujući iskustvima drugih ljudi, što će vas motivisati da se angažujete u okviru društveno aktivnih pitanja i da se borite za tudja prava. Vaša inicijativa će biti nagrađena, jer ste otvoreni za nove ideje i uvek ste spremni da učite. Intuitivno osećate svoju životnu priliku.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy