Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Jupiter

Stacionarni Jupiter

Početkom nedelje 08.04. Jupiter je započeo stacionarnu fazu ka 13° Lava. Za početak je od izuzetnog značaja napomenuti da će se određena blaža simbolika retrogradnosti ispoljavati i kada se Jupiter kreće direktno sve dok ponovo ne dođe do 22° stepena, sa kog je krenuo retrogradno. U ovom intervalu je planeta u "senci", i činjenica je da i dalje ispoljava određene negativne karakteristike.
Svrha Jupiterove retrogradnosti je revizija tema kojima on vlada u vašem LIČNOM natalnom horoskopu, i aktivirajući natalne aspekte. Ponovno proučavanje ovuih tema, potencijala i prilika donelo je nešto svežiji i kreativniji pogled na iskustva i šanse za prevazilaženje, što podrazumeva i jačanje samopouzdanja. Sada su sve prisutnije i situacije jasne spoznaje dogadjaja iz leta 2012. i pronalaženje novog mira u razumevanju prošlosti i dogadjaja koje ste prevazilazili u ovom trogodišnjem ciklusu.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

 
Sam 13° Lava ima simboliku utišanog uma koji sumira krizna stanja i radosti u periodu koji je za vama, integrišići sve u celinu svesti o sebi što omogućava da razdvojite mudrost od izazova i trijumfa kroz kontemplaciju prošlosti i sadašnjostui nežno umirujući u viziji budućih dana. 
KLJUČNA REČI ovog stepena su "Spokojno sećanje" ili RETROSPEKTIVA, prisutna je potreba za ponovnim proživljavanjem iskustava kroz sećanje, i dostizanje savršenstva u veštinama kroz nove izazove koji nose svež potencijal za samopotvrdjivanjem. 
Stoga je faza STACIONIRANOG JUPITERA spokojna i dosta tiha, jer pre svega pruža priliku da spokojno sagledate stare izazove na potpuno novi novi način. I ponovo razmislite SADA da li se zapravo vredi posvetiti rešavanju.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy