Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Jupiter

Jupiter trigon Uran *tranzit

Jupiter trigon Uran tranzitDanas revolucionarni i sklon reformatorskim promenama Uran, kreira benefični trigon sa Jupiterom stvarajući inteligenciju modernog naučnika ili konstruktora. Ovo je aspekt koji ukazuje na spasonosne situacije u zadnjem momentu, kroz sintezu Urana koji je sinonim za dobrotu i Jupitera koji donosi sreći u aspekt blagonaklonosti. Neobični i neočekivani događaji koja se ne mogu predvideti daruju nagle povoljne promene u životu, bilo da je u pitanju neočekivano nasledstvo ili dugo iščekivana stipendija, ipak ono što je još važnije, ovo je aspekt koji u svakom riziku može doneti pozitivan ishod. Sa ovim aspektom bez rizika nije moguće ostvarenje velikih planova. Ovo je aspekt ljudske sreće te sve što je rizično poboljšava materijalnu situaciju.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

Originalni ste i kreativni, istovremeno odlučni i dovoljno taktični te možete ostvariti svaki cilj koji sebi postavite. Danas je od izuzetnog značaja i doživljaj lične slobode jer odbijate da budete sputani bilo konvencijama, nalik kakvom intelektualnom gorostasu srdačni ste, ali ne i preterano sentimentalni. Daašnji tranzitni trigon Jupitera i Urana daruje naglašenu sposobnost za kreativne i maštovite zadatke, ljubav prema ezoteriji i parapsihologiji. Uz vašu razvijenu intuiciju i sa razvojem duhovnih potencijala možete prepoznati i materijalizovati čak i prilike koji drugi ljudi obično previde. Ipak ništa nije danas toliko značajno za vas kao što je pitanje lične autonomije - zapravo ulažete dosta energije kako biste sprečili bilo koga i bilo šta da ograniči vašu ličnu slobodu. Vaš život je ispunjen brojnim raznovrsnim aktivnostima. Današnji dan posvetite kontaktima sa inostranstvom ili obnavljanjem rada na edukaciji.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy