Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Jupiter

Jupiter kvadrat Uran *tranzit

Nepromišljen plan za ekspanziju može voditi u katastrofu, čuvajte se nepromišljenog zaključivanja i ne uzimajte ništa zdravo za gotovo. Budite oprezni ukoliko pokušavate da se obogatite kroz brze poslovne poduhvate, jer tokom ovog tranzita nećete imati uspeha. Nepromišljena poslovna partnerstva vas mogu koštati mnogo a iznenadne teškoće se razvijaju tokom putovanja – ukoliko ste u mogućnosti odložite put.
Ljubav prema slobodi i nezavisnosti, revolucionarne ideje, suprotstavljanje, netaktičnost,  preterivanje, izuzetna unutrašnja tenzija koja se može osloboditi, preuranjeni postupci, filozofski, religiozni ili politički sukobi.
Nepovoljan period u životu za bilo kakve poslove  sa učenim ljudima. Prisutna je opasnost gubitaka od špekulacija ili zbog pogrešnih poslovnih poteza. To je i vreme nepovoljno za promovisanje ili unapređivanje pronalazaka,  otkrića ili uplitanje u reformatorske pokrete, pošto je prisutna podložnost zastranjivanju u  fanatizam, praznoverje ili preterana usrdnost.
Pod ovim izazovnim tranzitom možete biti uvučeni u rizične akcije koje bi mogle da imaju  neočekivane i negativne posledice koje vi niste u stanju da procenite.Čak i da procenite da  je to teško, treba da što pažljivije planirate i delujete krajnje oprezno. Vaši snovi su kule u  oblacima a vaše trenutno ponašanje teži da bude kao neposlušno dete koje ne mari nizašta  osim da radi po svojoj volji. Trenutno ste programirani da sprovedete reformu, ne obazirući  se puno na cenu i mada ste u duši vrlo humani, mogli bi biti skloni da odbacite vaše  svakodnevne obaveze što će najverovatnije napraviti probleme drugima. Verovatno  jadikujete nad stanjem u društvu pre nego što imate da ponudite bilo kakve alternative.
Verovatno želite da budete slobodni, ali ne znate kako izgleda sloboda. Privilegije koje  tražite imaju tendenciju da budu sebične, što vam neće doneti mnogo simpatija od strane  drugih. Bilo bi bolje da iskoristite vreme da razmotrite šta bi želeli da promenite i koje  promene su izvodljive, pre nego što drugima utuvite u glavu te fiks ideje. Najveći izazov  ovog tranzita je da glava ostane hladna. Iskoristite priliku i nemojte zanemariti vašu odgovornost ako želite da od toga profitirate.

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy