Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Jupiter

Jupiter trigon Saturn *tranzit

Ozbiljno napredovanje u poslovnim planovima, političkim pitanjima, edukaciji, verskim temama, putovanjima. Posvećen pristup karijeri i organizovana ekspanzija u novim oblastima aktiviraće nove životne ciljeve. Posvećeni ste, odgovorni, i usmeravate pažnju ka dugoročnim planovima. Težite da bolje orgaizujete vreme i energiju, pažljivije se pozabavite procenom prioriteta što će uz dovoljno istrajnosti i spremnosti na adekvatna zalaganja olakšati realizaciju u svim životnim segmentima.  Ovo predstavlja ravnotežu između optimizma i opreza, a takođe održavanje ozbiljnog stava sa temeljima iskrenosti i integriteta.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Drašković ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

 

Povoljan period kada se mogu pronaći mogućnosti za zapošljavanje, dobiti važne poslovne i profesionalne ponude. Ovo će biti veoma značajan period za sve koji imaju ozbiljne i odgovorne stavove za dugoročne ciljeve. Biće aktuelne aktivnosti povezane sa dobrotvornim i verskim ustanovama, kao i sa stručnim, naučnim grupama i organizacijama. Za berze i finansijske zajednice ipak, trigon Jupitera i Saturna neće biti povoljan, budući da ova društva akcenat daju individualnim investicijama, tako da su efekti ovog trigona manje povoljni.

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy