Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Jupiter

Aspekti Jupitera u uporednom horoskopu

JU 0 SO
troma veza bez erotske snage ali zdrav start u život. Ako je kod oboje u 7. polju eto obogaćivanja. Legalni i sretni dnevni konvencionalni život, svoj stil. 60 više uspjeha u časnim ciljevima; 120 konzervativan kao i otac; sređen bogat brak. 90 obostrano ugrožena čast, razlike u pogledu na svijet, trpi zbog vjere i zakona. Težak start, načela krivo postavljena, jedan drugome gaze ponos, ne znaju ko ima zapovjedati, a znadu reći: "Mogao si uspjeti". 180 manje, obojica krivi, a svaki smatra da on nije. Nezahvalnost za iskazanu ljubav, ako nađu put k sreći, ona sama može biti opasna (jer lako pođu protiv društvenih normi). Drug druga obično navede na nezakonite radnje, a poslije pada po obojici.

JU 0 MO
privlačriost s malo erosa a više planova za dobru partiju. Jedan drugoga gura dok se ne obogate. Prema društvu se tako dobro postave da ih i ono gura u dobrostanje. Nalaze sinekure, lake zarade; naoko galantni ali sebe nikad ne zaborave. 120 još bolje. Sreća na putu, inostranstvu, istraživanju. Žena MO ne prestaje se diviti mužu. 90 razlike u pogledima ili vjerama. Ako nema drugih veza, polako se udaljavaju nakon prvog ljubljenja. Neuobičajen brak; mogli bi uspjeti ali ne znaju držati mjeru. Moralno se deklasiraju. Svi kažu: "Mogli bi dobro živjeti".

JU 0 ME
čekaju prvu zgodu da se upoznaju i tada se razgovor razveze, bilo o cijenama bilo o filozofiji. Prijatna veza bez erotike. Spolja im zavide na intimnosti, a prave intime nema. Opraštaju ako part­ner .sretne bolju partiju, a dalje ostaju prijatelji. 120 je sretniji, obećanje se izvršava, precizan sklad gledišta, jedan drugog po­državaju; putuju, sarađuju, zarađuju. 90 daje nesporazum po pi­tanju morala, vjere, djece. Ne sjete se rođendana, nisu međusobno pažljivi. U brak uđu radi biznisa ali drugi interesi su različiti. Nepromišljene izjave podrivaju vezu do pravog razlaza (zavisno od drugih aspekata).

JU 0 VE
zalog trajne ljubavi unatoč česte razlike u godinama. Po­pularni brak, teži više na sređivanje životnih prilika nego na erotsko uživanje. 120 znači prijateljstvo i ljubav, svojstven stil, slobodan izbor, obostrano pomaganje. Toliko jak aspekt da i 90 vodi u ljubav, iako ovdje smeta vjera ili neki društveni obzir. Ljubav je jaca jer je slijepa. Odnosi jednostavni, čak ojačaju zbog vanjskih pritisaka. Radi novca ponekad scene jer podosta troše (posebno ako je recipročan aspekt). A ako oba u natalnom hor imadu taj aspekt onda troše novac na blud. I 180 ostvari brak, ali sigurne su nezgode sa zakonima i težnje za luksuzom.

JU 0 MA
agresivne veze ali i relaksacija. JU više trpi pa brže otkrije da brak ne valja. Jogunasti MA odluči se na rastavu. Što duže traje, mržnja dalje raste. 120 ojačava vezu ali ne na bazi erosa. Rade neki posao, akcija, sport. Koitus izbjegavaju. Oba su optimisti pa mogu izdržati. 90 ne idu nikako skupa, startaju u zao čas, napori neusaglašeni, brzo se odvoji u spavaćoj sobi. Vjernost tražiti ne­moguće razdvaja ih i pogled na svijet i pogled na krevet.

JU O JU
džentlementski sporazum; do ikoje granice: Peting?, Neiking? O. K. 120 sretna veza ali više za planove, financije, puto­vanja. 90 slabo veže ali je značajno. U braku zbog taštine. Nikad ne škodi; dobar aspekt u 7. polju.

JU O SA
polako pristupe i stvaraju veliko povjerenje. Ako je re­cipročno, veza neraskidiva. Optimizam. Vežu ih starine, tradicija, politika, nauka; od starih zdanja izgrađuju nova. 120 zamah na ve­liko, posebno u ekonomiji. 90 krupni uspjeh na domaku a u zadnji čas prepreka: Zakon, vjera, običaj; jake moralne krize. Dugo pod­nose i rade, 'trpljenje i trapljenje, tek pod starost ostvare sreću.

JU O UR
nagaze na krivi put koga se nije lako osloboditi. Daleko­sežni planovi, spekulacije, lutrije, politika, a slučaj sve briše; veza nenormalna. Oscilacije sreće bilo u ljubavi, s djecom ili ekono­mijom. 120 neočekivani dalji putovi, lutrija, romantika, igranja imovinom. 90 ne zaustavljaju se u kocki do katastrofe; fanatična ljubav do samouništenja; sukob sa zakonom, vjerom i si.

JU O NE
samaritanska ljubav, prikazivanje ljubavi višom nego što jest; zajedničke obmane, loš upliv vjere, mučan i neobičan za­jednički život. 120 dvoje zanesenjaka, eros pretvoren u snove, nedostižni planovi, nepotrebni putovi, specijalni koncept sreće. 90 nezdrave emocije, izdaja ideala, razočaranje zbog velikih nada, tajno vjenčanje, kule u zraku, mistična veza.

JU O PL
egzaltirane veze koje vuku na neki presmioni cilj.

Mile Dupor,
Zvezde, ljubav, sex

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy