Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

ANALIZA NATALNOG HOROSKOPA + VAŠ LIČNI GODIŠNJI HOROSKOP 2018./2019.

ANALIZA NATALNOG HOROSKOPA + GODIŠNJI HOROSKOP 2018. + Analiza Uporednih horoskopa + Natalna i Uporedna Numerologija + Numerološka ANALIZA IMENA

Zakažite svoju analizu natalnog horoskopa 063/222-539

* BONUS analiza Vaš mesečni horoskop iz dana u dan za JANUAR 2018.
* POKLON NATALNA KARTA!!!

 

1. ANALIZA NATALNOG HOROSKOPA
Detaljna Astrološka analiza otkriva urodjene ili stečene destruktivne modele ponašanja o duboko potisnutim porivima, otkriva vaše skrivene talente i pruža specifične napomene o načinima za njihov razvoj pre nego što počnu da blede.

 

2. NUMEROLOŠKA ANALIZA SA PROGNOZAMA za 2018.
Analiza numerološke formule i sinteza broja i pozicije u numerološkoj formuli, uporedna numerologija, PREDIKCIJE – godišnje ciklusni intervali zrelosti i godišnji za 2018./2019.

 

3. ANALIZA IMENA
Sinteza sa Vašim ličnim ASTROLOŠKIM EKVIVALENTIMA i NUMEROLOŠKOM FORMULOM

 

4. KARMIČKA ANALIZA NATALNOG HOROSKOPA
Koliko je determinisana vaša sudbina, kakvi su obrasci egzistirali u vašim prethodnim životima i u kojoj meri će se se oni reflektovati na ovaj život definišući glavne dogadjaje…
Ukoliko ste spremni za DUBOKE KARMIČKE UVIDE na pravom ste putu.

 

5. VAŠ LIČNI GODIŠNJI HOROSKOP za 2018./2019.
Poznavanje kratkoročnih životnih ciklusa pomoći će da prevazidjete inerciju i uočite manje produktivne periode koji su neophodni za predstojeće intervale aktivnosti. Kroz razumevanje planetarnih ciklusa intervale stagnacije ćete mnogo mudrije koristiti, a vaš uspon će biti temeljniji i kvalitetniji.

 

6. VAŠ LIČNI POSLOVNI I FINANSIJSKI HOROSKOP
Kakav je vaš lični set unikatnih talenata, veština i potencijala koji ste dobili rodjenjem i kako da ga maksimalno iskoristite, kako da najzad spoznate i unapredite faktore lične motivacije i realizujete svoje poslovne ciljeve. Na kojoj poziciji i kada ćete savršeno kombinovati svoju preciznost i analitičnost sa strateškim pristupom zadacima, ili svoj diplomatičan pristup ljudima sa odgovarajućim komunikacijskim veštinama, možda je samo dovoljno da prepoznate nove izazove i odlučno preduzmete akciju, uprkos kolegama koji tavore u strahu od danas do sutra.

 

7. UPOREDNI HOROSKOP *SINASTRIJA
* Precizan SKOR KOMPATIBILNOSTI
* Analiza ključnih uporednih pozicija i uporednih aspekata
* Energetske fokusne tačke interakcije koje se odnose na dugoročni plan
* 5 nivoa kompatibilnosti: emotivna, seksualna, bračna, verbalna i potencijalna porodična

ANALIZA SINASTRIJE definiše kompatibilnost uzimajući u obzir sve parametre vaših natalnih horoskopa, uz detaljan opis uporednih aspekata i kompleksnu analizu sa opisom svih pozitivnih aspekata vašeg odnosa i potencijalnih teškoća.
Ovaj izveštaj kompatibilnost je dragocen alat koji nudi duboke uvide pomoću kojih ćete bolje razumeti partnera i suštinu odnosa.

 

8. KOREKTIVNE TEHNIKE
Postanete SVESNI kreator LIČNE SREĆE!!! Precizno definisanom primenom adekvatne korektivne tehnike izmenite karmičke obrasce!
Kako da sa lakoćom definišete sva prevazidjena uverenja, obrasce ponašanja koja blokiraju vaše napredovanje i realizaciju ciljeva, naučite kako da osvestite i oslobodite misli, pronadjete nove načine da podignete nivo čiste pozitivne energije, otkrijete neograničeni kreativni potencijal, poboljšate zdravstveno stanje i kvalitet emotivnog života.


OTVORITE VRATA Sreći i Uspehu i najzad kreirajte ŽIVOT kakav ŽELITE!

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy