Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Vaš mesečni Horoskop JUN 2017.

Jun je šesti mesec u godini. Do Cezarove reforme kalendara jun je imao 29 dana, a nakon toga 30 koliko ima i danas.

JUN je nazic dobio po Junoni (lat. Iuno), rimskoj boginji Meseca i porođaja, zaštitnici braka i udatih žena. Druga terorija ime ovog meseca vezuje za rimski porodični klan Junius, a postoji i mišljenje da ime dolazi od lat. reci iuniores (mladež, omladina) te da je ovaj mesec posvećen mladima. 

Pandan Junoni u grčkoj mitologiji je Hera, Saturnova ćerka, inače sestra i žena boga Jupitera (Zevs u grčkoj mitologiji).

Simbol Junone je PAUN, a jun mesec je mesec raznobojnog cveća.

Stari engleski naziv za Jun je bio Seremonath, opisni prevod "suvi mesec".Vaš LIČNI MESEČNI horoskop za JUN 2017. 

Budite gospodar svog Vremena! Upravljajte Zvezdama!

Kad god prolazite kroz izazovnu životnu fazu astrološka konsultacija je izuzetno korisna jer saznajete kada će se i na koji način okolnosti promeniti. Kada blagovremeno posedujete informaciju o predstojećem povoljnom periodu važno je da imate i dovoljno vremena i informacija kako biste pripremili adekvatnu strategiju i maksimalno ga iskoristili.

Kada vaš život iznenada menja pravac, kada se danima pitate kakav izbor da napravite i najradije biste zavirili u zvezde. Idealan je čas da osvestite sve astrološke uticaje! Nema loših aspekata samo novih životnih izazova koje možete iskoristiti.

 

Prednosti i benifiti VAŠE LIČNE MESEČNE ANALIZE donose brojne prednosti:

Zaboravite zauvek na univerzalne mesečne horoskope za vaš zodijački znak jer najzad dobijate Vašu ličnu mesečnu prognozu
- U samom startu razvijate strategiju za efikasno odlučivanje zahvaljujući poznavanju okolnosti i izazova koje su pred Vama
- Detaljno planiranje obezbedjuje kontrolu dogadjaja i kontinuirani progres, uspeh i izobilje

 

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ~ ZAKAŽITE ODMAH
SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

  

 

Poznavanje kratkoročnih životnih ciklusa pomoći će da prevazidjete inerciju i uočite manje produktivne periode koji su neophodni za predstojeće intervale aktivnosti. Kroz razumevanje planetarnih ciklusa intervale stagnacije ćete mnogo mudrije koristiti, a vaš uspon će biti temeljniji i kvalitetniji.

Koje kratkoročne životne trendove opisuje karta Lunarnog povratka, i na koje dugoročne se možete osloniti? Odredjeni aspekti aktiviraju dogadjaje, kroz koje vam se pruža prilika da korigujete svoj životni kurs. Drugi aspekti donose okolnosti kroz koje testirate svoje ciljeve i pomažu da im se još savesnije posvetite. Blagoslov je skriven u svakom izazovu.

UNIVERZUM ŽELI DA USPETE!!! Pozitivna energija uvek iznova privlači više pozitivne energije i povoljne okolnost. Ukoliko ste hrabri, temeljno planirate i pasionirani ste po pitanju ličnih poduhvata, iskreni i etični, prevazići ćete sve prepreke i realizovati svoje snove. Život nagradjuje akciju.

 

Vaš lični mesečni horoskop:
* NATALNI HOROSKOP + KARTA LUNARNOG POVRATKA + KARTA TRANZITA Mesečni horoskop je Vaš lični mesečni horoskop + Horoskop Lunarnog povratka

Po izvršenoj avansnoj uplati putem sms-a pošaljite VAŠE PODATKE (ime i prezime, datum, vreme i mesto rodjenja) i email adresu na broj 063 222 539

 

AVANSNE UPLATE u iznosu od 690 Rsd za MESEČNI HOROSKOP izvršite brzo i jednostavno aplikacijom TELENOR BANKE (na broj 063/222-539), uplatom na račun Banke Intesa (ili) Post Netom. 

ANALIZA VAŠ LIČNI MESEČNI HOROSKOP u PDF formatu ili KONSULTACIJA UŽIVO (10-min telefonska) biće dostavljene u roku od 48h nakon evidentiranog prenosa sredstava, i dostavljena na Vašu email adresu u elektronskom formatu (pdf).

 

Instrukcije za uplatu
Jasmina KNEŽEVIĆ
Bul.Z.Djindjica 98/46, N Bgd
Banka Intesa 160-3900100082600-59
Iznos 690 Rsd

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy