Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

NOVO!!! Analiza "Sve čari retrogradnosti"


Kakav OSVEŽAVAJUĆI osećaj napuštanja strahova, kriza identita i poistovećivanja sa kolektivnom krivicom koju nameće okruženje. Napustite sve to odmah! 
Finalnih 20-ak dana 2017. dok Merkur ponovo tranzitira zodijačkim znakom Strelca, u aplikacionom trigonu sa Uranom u znaku Ovna iskoristite da otpustite što je više moguće prevazidjenih obrazaca kako biste se okrenuli boljem SUTRA. 
Otvorite to novo poglavlje SVOG ŽIVOTA bez odlaganja, bez strahova i bez oklevanja. Imate tu MOĆ - prepoznajte je i prigrlite.
Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko u vašem horoskopu ima ličnih tačaka ili planeta u znaku Strelca, i drugiom promenljivim znaima (Blizanci, Devica, Ribe), a posebno ukoliko su Blizanci ili Devica vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično. 

 

NOVO!!! Astrološka analiza "Sve čari retrogradnosti"

ZAKAŽITE ODMAH 063/222-539
LIČNA Telefonska analiza 30 min 15€  

 

Danas MERKUR sa 29° Strelca kreće retrogradnim hodom, aplicirajući najpre konjunkciji sa Saturnom i sekstilu sa Marsom na 28° Strelca 06.12.2017., a nakon par dana kreira i trigon sa Uranom na 24° Ovna (10.12. 10:29).

Obzirom da je konjunkcija Merkura i Saturna jedan od najizazovnijih astroloških aspekata ukoliko niste obazrivi lako se mogu obnoviti loši obrasci komunikacije, i pogoršati obnovljeni odnosi.

U danima koji slede od 15. Decembra otvara se prostor za poboljšanje u odnosima zahvaljujući konjunkciji Rx Merkura i Venere.

23. Decembra 2017 u 2:51 Merkur kreće direktnim hodom sa 13° Strelca.

Stoga je upravo sada veoma povoljan interval da se pripremite za 101 čaroliju retrogradnosti.

 

 

Kako izbeći katastrofu?
Astrološka analiza "Sve čari retrogradnosti" je dizajnirana da otkrije koji segmenti vašeg života će biti aktivni tokom faze Aprila i Maja, kojim greškama ćete inicijalno biti skloni i i šta prozrokuje probleme i nevolje u fazi od 02. do 25.12.2017.
Vladajući snažnom simbolikom astrološke analize otkrićete na koji način možete negovati i održavati balans u svakodnevnom životu i odnosima, izbegavajući komplikacije tokom narednih 20-ak dana.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy