Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

VAŠ LIČNI GODIŠNJI HOROSKOP 2018.

Neka 2018- ta bude najbolja godina do sada!
Da li ćete sa uspehom realizovati sve svoje planove za 2018.? Da li se možete prepustiti uživanju u stabilnim emotivnim i porodičnim odnosima koji će vas podržavati tokom 2018.? Da li možete zaboraviti sve strahove i fizičke tegobe? Naoružani informacijama o dogadjajima koji vas čekaju, o predstojećim mogućnostima i prilikama, najzad posedujete sve ključne resurse i možete spokojno i brižljivo planirati godinu koja je pred vama.

* BONUS ANALIZA VAŠ LIČNI MESEČNI HOROSKOP iz dana u dan za JANUAR 2018.
* POKLON NATALNA KARTA!!!

 

Individualni godišnji horoskop za 2018. godinu
Kada se vaši snovi i ambicije ostvaruju srećni ste, zadovoljni i ispunjeni, spremni da svoju sreću podelite sa voljenima! Bilo da su vaši planovi iz oblasti karijere, promene posla ili finansijske stabilizacije, ili ljubavnim i porodičnim temama, neophodno je da budete blagovremeno upozoreni na eventualne komplikacije i solidno organizovani za njihovo prevazilaženje. Zahvaljujući detaljnoj astrološkoj godišnjoj analizi vašeg ličnog horoskopa za 2018. koja daje uvide u sve povoljne poslovne i emotivne intervale, kao i na značajne periode visokog rizika, maksimalno ćete iskoristite sve okolnosti koje vas čekaju u predstojećoj 2018. godini.

 

Spicum Astro Community pripremio je za vas prognoze i korektivne mere koje su uz kombinaciju veštine i racionalnog pristupa okolnostima, dobitna kombinacija. Analiza vašeg ličnog godišnjeg horoskopa za 2018. nije samo univerzalni godišnji horoskop za vaš zodijački znak već detaljna analiza karte Solarnog povratka, Lunarnih povrataka za svaki mesec i tranzita, i zahvaljujući ovoj izuzetnoj kombinaciji tehnika ste u mogućnosti da blagovremeno i sa lakoćom pripremite preciznu strategiju za sve uspone i izazove koji su pred vama


Mogu li uticati na promene u budućnosti?
Da, benefit astrološke prognoze je upravo u mogućnosti da spremniji nego ikada dočekate izazove! Kombinujući naše prognoze sa stečenim poslovnim iskustvom donosićete kvalitetnije odluke i obezbediti kvalitetniju poslovnu strategiju. Eliminišite stresne situacije koje su posledica neočekivanih preokreta u poslovnom okruženju.


Prednosti i benifiti godišnje analize vašeg ličnog horoskopa donose brojne prednosti:
- U samom startu razvijate strategiju za efikasno odlučivanje zahvaljujući poznavanju okolnosti i izazova koje vas očekuju tokom čitave 2018.
- Zaboravite zauvek na univerzalne mesečne horoskope za vaš zodijački znak jer najzad dobijate vašu ličnu prognozu iz meseca u mesec
- Jasne i jednostavne preporuke za korektivne mere koje će neutralisati negativne aspekte za 2018.
- Detaljno planiranje obezbedjuje kontrolu dogadjaja i kontinuirani progres, uspeh i izobilje


* Individualni godišnji horoskop 2018. koji će vam osigurati sigurnost iz meseca u mesec, kako biste obezbedili najbolje rezultate u svim životnim segmentima
Ljubavni horoskop 2018.
Prognoza za vaš ljubavni i porodični život, odnose sa članovima porodice, partnerom i prijateljima.
Karijera i finansije 2018.
Spremnost i efikasnost su glavne odlike uspešnih ljudi, uz vaš lični godišnji horoskop pripremite stabilnu strategiju poslovnih planova za 2018., prepoznajte nove poslovne mogućnosti i realizujte ih sa lakoćom Neutrališite potencijalne opasnosti koji bi ugrozile vaše poslovanje prepoznajući dogadjaje koji su pred vama, kako biste u potpunosti upravljali karijerom
* Sa našim poslovnim prognozama iz meseca u mesec posedujete sve značajne informacije za kreiranje efikasne strategije poslovanja. Osigurajte stabilnost i uspeh vašeg poslovanja.

 

Vaše podatke (ime i prezime, datum, vreme i mesto rodjenja) pošaljite putem sms-a na broj 063/222-539, nakon čega će vam biti prosledjene instrukcije za uplatu
* Vaše godišnje prognoze za 2018. biće dostavljene u roku od 7 dana od dana uplate u elektronskom formatu na 15 do 20 kucanih strana

Ukoliko želite detaljnu analizu jedne životne oblasti, preporučujemo da koristite opciju jednočasovne konsultacije.

 

 

 


INSTRUKCIJE:

 * Vaše podatke (ime i prezime, datum, vreme i mesto rodjenja) pošaljite putem sms-a na broj 063/222-539
nakon čega će vam biti prosledjene instrukcije za uplatu

Iznos za odabranu uslugu takodje možete uplatiti putem
 * POST NET-a
na račun Banka Intesa
* PayPal This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Jasmina KNEŽEVIĆ se astrologijom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom.
Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića.
Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje samostalnu praksu koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata.

Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005.

Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije.

Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija.
Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu.

Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima.
Praktituje holistički pristup dijagnostike Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama).
Inicirana za komunikaciju sa Andjelima 2000. kod Zdenke Andrijić.

Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica.

Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini praktičar.

 

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy