Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Astrološka konsultacija

Ovladajte svojom sudbinom - kako da prepoznate sjajne prilike i prebrodite izazovne faze, kako da korigujete problematične odnose, i da maksimalno iskoristite svaki dan. Nema loših aspekata, samo novih životnih izazova koje možete osetiti. 

Prednost lične konsultacije sa astrologom je u tome što obuhvata sve teme koje vas interesuju, pa čak i one koje možda u jednom trenutku vašeg života možda nisu primarno u fokusu, ali koje su od krucijalnog značaja za vaš život i aktiviraće se kada za to dođe vreme. 

Analiziraju se vaš natalni horoskop i numerološki kod, godišnje i numerološke prognoze za period od narednih 12 meseci (ili duže ukoliko naglasite značaj nekog pitanja), uporedni horoskopi, odnosi sa porodicom.

Budite mudri - svoje dragoceno vreme i energiju koristite na pravi način. Uz pomoć zvezda planirajte svoje nove početke, promenu posla ili napredovanje, sklapanje braka, preseljenje, studije.

CENA konsultacije 6290 Rsd. 

NAPOMENA: Ovo NIJE GENERIČKI pisani horoskop niti kopiran materijal iz knjiga ili astroloških programa, već prilika da dobijete konkretan odgovor na SVA vaša pitanja. Iskoristite svoju šansu!

 

******************************************************************************************************

Nakon celovite astrološke konsultacije periodično će se pojaviti potreba da se radi analiza pojedinih životnih oblasti - poslovna situacija, ljubavni odnosi, zdravlje, nasledstva...

ANALIZA POSLOVNOG HOROSKOPA u trajanju od 50 minuta, obavlja se telefonskim putem, Skypa ili uživo. 
Najčešća pitanja u ovoj oblasti su: koja je moja idealna profesija i u kojoj oblasti ću pronaći posao, kada ću pronaći posao, koje vreme je povoljno za promenu radnog mesta.
Konsultacija u trajanju od 50 minuta.

CENA 6290 Rsd

Najčešća pitanja
- koja je moja idealna profesija i u kojoj oblasti ću pronaći posao
- da li ću i kada pronaći posao
- koje vreme je povoljno za promenu radnog mesta
- razmišljam o preseljenju u veći grad - da li je bolje da ostanem u rodnom gradu

 

****************************************************************************************LJUBAVNI HOROSKOP - TELEFONSKA KONSULTACIJA, SKYPE  ILI UŽIVO


ljubavni horoskopAstrologija odnosa
 odgovara na nedoumice o budućnosti emotivne veze ili drugog (poslovnog, porodičnog) odnosa.
Za analizu su potrebni podaci o rodjenju oba partnera.

LJUBAVNI HOROSKOP podrazumeva analizu uporednih horoskopa, analizu kompozita i dejvisona (horoskopi odnosa) + godišnji horoskopi za oba partnera

Konsultacija u trajanju od 50 minuta
Cena usluge je 3990 Rsd

Najčešća pitanja:
- koji je najpovoljniji period za sklapanje braka
- šta mogu očekivati od ove veze
- koji je najpovoljniji period za razvod

 

**************************************************************************************** 

Za analizu zdravstvene situacije potrebni su podaci o rodjenju (datum, vreme i mesto rodjenja). Cena tumačenje medicinskog horoskopa je 1990 Rsd, u trajanju od 50 minuta.

Najčešća pitanja:
- u braku smo 5 godina, zdravstvena situacija je dobra ali nema dece
- u braku smo 5 godina, nalazi su loši i nema dece, da li i kada možemo očekivati ozdravljenje
- kako će proteći moj porodjaj
- depresija, psihosomatska stanja
- da li da se operišem i koji je najpovoljniji period- kakvo će biti zdravstveno stanje (moje, majčino, suprugovo, mog deteta) u narednom periodu.

 

****************************************************************************************

 

TELEFONSKA KONSULTACIJA
NAKON UPLATE svoje podatke (datum, tačno vreme i mesto rodjenja) ZAJEDNO SA VAŠIM PITANJEM posaljite putem sms-a na 063/222-539.

BROJEM UPLAĆENIH SMS KREDITA KREIRATE OKVIR ZA SVOJ ODGOVOR.  
Ukoliko uplatite 1 sms odgovor i postavite nekoliko pitanja RAZMISLITE O KVALITETU odgovora za koji ste se time  opredelili. Odgovornost za kvalitet sms odgovora je na VAMA ~ ODREDJUJETE ga BROJEM UPLAĆENIH SMS kredita.

Jasmina KNEŽEVIĆ
INFO 063/222-539

 

 

INSTRUKCIJE:

 * Vaše podatke (ime i prezime, datum, vreme i mesto rodjenja) pošaljite putem sms-a na broj 063/222-539
nakon čega će vam biti prosledjene instrukcije za uplatu

Iznos za odabranu uslugu takodje možete uplatiti putem
 * POST NET-a
na račun Banka Intesa ili Telenor Banke
* PayPal This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Jasmina Knežević se astrologijom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, urednica je web stranice Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. 
Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine započinje samostalnu praksu koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. ostvaruje saradnju sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode, i Magazin Biznis kao autor mesečnih prognoza i drugih astroloških tema. 
Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo. 
Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama.
Početkom 2012. po prvi put organizuje dvogodišnji program Škole astrologije i Numerologije. 
Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira svojevrsnu fuziju kao temelj za rad sa brojnim klijenatima. 
Sertifikovani je praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, Reiki Usui i Kundalini praktičar. Neguje unikatan pristup definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih matrica. 
Praktikuje holistički pristup dijagnostike Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama).
Jasmina je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, Usui i Kundalini Reikija.

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy