Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Vaš mesečni Horoskop MART 2018.

Vaš lični mesečni horoskop - Budite gospodar svog Vremena! Upravljajte Zvezdama! 
PORUČITE ODMAH!!! 063/222-539
Poznavanje kratkoročnih životnih ciklusa pomoći će da prevazidjete inerciju i uočite manje produktivne periode koji su neophodni za predstojeće intervale aktivnosti. Kroz razumevanje planetarnih ciklusa intervale stagnacije ćete mnogo mudrije koristiti, a vaš uspon će biti temeljniji i kvalitetniji.
Koje kratkoročne životne trendove opisuje karta Lunarnog povratka, i na koje dugoročne se možete osloniti? 

Last Updated on Sunday, 18 February 2018 07:50

Hits: 6107

Škola Astrologije i Numerologije

Predstavljamo inovativnu sintezu astroloških predavanja i praktičnih vežbi analize koji će vam omogućiti da naučite sve o astrologiji i numerologiji.
Na praktičnim primerima iz života razvijaćemo tehnike kojima u svakoj situaciji možete da analizirate bilo koje od važnih životnih oblasti - poslovnu i finansijsku situaciju, ljubav i brak, zdravstveno stanje, dom i nekretnine, studije, napredovanje u karijeri, kredite, pozajmice, nasledstva), godišnje i mesečne prognoze, uporedni horoskop (emotivne veze), potencijal za začeće, promenu prosla, preseljenje.
+ BONUS KONSULTACIJA
Polaznici koji izvrše ranu uplatu kompletnog iznosa školarine za I godinu Škole Astrologije dobijaju GRATIS KONSULTACIJU ANALIZA NATALNOG HOROSKOPA
+ BONUS FENG SHUI KONSULTACIJA
Izračunavanje i analiza Kua brojeva i analiza životnog i poslovnog prostora

Last Updated on Saturday, 17 February 2018 07:28

Hits: 8360

ANALIZA NATALNOG HOROSKOPA + VAŠ LIČNI GODIŠNJI HOROSKOP 2018./2019.

ANALIZA NATALNOG HOROSKOPA + GODIŠNJI HOROSKOP 2018. + Analiza Uporednih horoskopa + Natalna i Uporedna Numerologija + Numerološka ANALIZA IMENA
Zakažite svoju analizu natalnog horoskopa 063/222-539
* BONUS analiza Vaš mesečni horoskop iz dana u dan za JANUAR 2018.
* POKLON NATALNA KARTA!!!

Last Updated on Sunday, 11 February 2018 14:06

Hits: 2079

NOVE Reiki usluge *PROMO sesija

NOVE Reiki usluge *PROMO sesija 880 rsd, BUDJENJE uz Kundalini Reiki, Aktiviranje Kundalini Reiki energije, Reiki isceljenje PROSTORA i medjuljudskih ODNOSA, REIKI rad na VAŠIM ličnim CILJEVIMA, Reiki postizanje ciljeva i aktivacija energije novca, Šambala novac, energija Uspeha i Procvata, povezivanje sa energijom Zemlje, Reiki učitelj Ramon Martinez Lopez, 063222539

Aktiviranje Kundalini Reiki energije olakšava definisanje i otklanjanje blokada u energetskim centrima (čakrama). Nakon aktivacije Kundalinija pristupa se budjenju strahovima uspavanih veština i čini vas BUDNIM i AKTIVNIM u tokovima realizacije ličnih ciljeva, daje snagu volje i fokusiranost.
Vašu REIKI sesiju zakažite pozivom na broj 063222539

Last Updated on Friday, 02 February 2018 08:31

Hits: 1849

Lična Numerološka analiza 2018.

Specijalna ponuda podrazumeva 50% popusta na paket usluga 
* Analiza numerološkog profila sa prognozama iz meseca u mesec 
* Analiza numerološkog koda vašeg punog imena + karmički i duhovni broj
+ BESPLATNA telefonska konsultacija u trajanju 10 minuta - ODGOVOR

Last Updated on Wednesday, 03 January 2018 13:50

Hits: 17042

NOVO!!! Analiza "Sve čari retrogradnosti"

Kakav OSVEŽAVAJUĆI osećaj napuštanja strahova, kriza identita i poistovećivanja sa kolektivnom krivicom koju nameće okruženje. Napustite sve to odmah!
Finalnih 20-ak dana 2017. dok Merkur ponovo tranzitira zodijačkim znakom Strelca, u aplikacionom trigonu sa Uranom u znaku Ovna iskoristite da otpustite što je više moguće prevazidjenih obrazaca kako biste se okrenuli boljem SUTRA.
Otvorite to novo poglavlje SVOG ŽIVOTA bez odlaganja, bez strahova i bez oklevanja. Imate tu MOĆ - prepoznajte je i prigrlite.
Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko u vašem horoskopu ima ličnih tačaka ili planeta u znaku Strelca, i drugiom promenljivim znaima (Blizanci, Devica, Ribe), a posebno ukoliko su Blizanci ili Devica vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično. 

Last Updated on Sunday, 03 December 2017 14:48

Hits: 1452

VAŠ LIČNI GODIŠNJI HOROSKOP 2018.

Neka 2018- ta bude najbolja godina do sada!
Da li ćete sa uspehom realizovati sve svoje planove za 2018.? Da li se možete prepustiti uživanju u stabilnim emotivnim i porodičnim odnosima koji će vas podržavati tokom 2018.? Naoružani informacijama o dogadjajima koji vas čekaju, o predstojećim mogućnostima i prilikama, najzad posedujete sve ključne resurse i možete spokojno i brižljivo planirati.
* BONUS ANALIZA VAŠ LIČNI MESEČNI HOROSKOP iz dana u dan za JANUAR 2018.
* POKLON NATALNA KARTA!!!

Last Updated on Saturday, 02 December 2017 12:41

Hits: 6544

Podatke za izradu Vašeg natalnog horoskopa pošaljite putem e-mail-a na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ime i prezime, datum, tačno vreme, grad rodjenja

 

Tumačenje horoskopa

Kuće natalnog horoskopa
Podznak ili Ascendent

Last Updated on Sunday, 18 February 2018 08:32

Hits: 83472

Subcategories

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy