Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

NOVE Reiki usluge *PROMO sesija 888 rsd

NOVE Reiki usluge *PROMO sesija 880 rsd, BUDJENJE uz Kundalini Reiki, Aktiviranje Kundalini Reiki energije, Reiki isceljenje PROSTORA i medjuljudskih ODNOSA, REIKI rad na VAŠIM ličnim CILJEVIMA, Reiki postizanje ciljeva i aktivacija energije novca, Šambala novac, energija Uspeha i Procvata, povezivanje sa energijom Zemlje, Reiki učitelj Ramon Martinez Lopez, 063222539

Aktiviranje Kundalini Reiki energije olakšava definisanje i otklanjanje blokada u energetskim centrima (čakrama). Nakon aktivacije Kundalinija pristupa se budjenju strahovima uspavanih veština i čini vas BUDNIM i AKTIVNIM u tokovima realizacije ličnih ciljeva, daje snagu volje i fokusiranost.
Vašu REIKI sesiju zakažite pozivom na broj 063222539

Last Updated on Tuesday, 12 December 2017 07:37

Hits: 2

NOVO!!! Analiza "Sve čari retrogradnosti"

Kakav OSVEŽAVAJUĆI osećaj napuštanja strahova, kriza identita i poistovećivanja sa kolektivnom krivicom koju nameće okruženje. Napustite sve to odmah!
Finalnih 20-ak dana 2017. dok Merkur ponovo tranzitira zodijačkim znakom Strelca, u aplikacionom trigonu sa Uranom u znaku Ovna iskoristite da otpustite što je više moguće prevazidjenih obrazaca kako biste se okrenuli boljem SUTRA.
Otvorite to novo poglavlje SVOG ŽIVOTA bez odlaganja, bez strahova i bez oklevanja. Imate tu MOĆ - prepoznajte je i prigrlite.
Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko u vašem horoskopu ima ličnih tačaka ili planeta u znaku Strelca, i drugiom promenljivim znaima (Blizanci, Devica, Ribe), a posebno ukoliko su Blizanci ili Devica vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično. 

Last Updated on Sunday, 03 December 2017 14:48

Hits: 264

VAŠ LIČNI GODIŠNJI HOROSKOP 2018.

Neka 2018- ta bude najbolja godina do sada!
Da li ćete sa uspehom realizovati sve svoje planove za 2018.? Da li se možete prepustiti uživanju u stabilnim emotivnim i porodičnim odnosima koji će vas podržavati tokom 2018.? Naoružani informacijama o dogadjajima koji vas čekaju, o predstojećim mogućnostima i prilikama, najzad posedujete sve ključne resurse i možete spokojno i brižljivo planirati.
* BONUS ANALIZA VAŠ LIČNI MESEČNI HOROSKOP iz dana u dan za JANUAR 2018.
* POKLON NATALNA KARTA!!!

Last Updated on Saturday, 02 December 2017 12:41

Hits: 4316

Izračunajte Vaš natalni horoskop

Tumačenje horoskopa

Kuće natalnog horoskopa
Podznak ili Ascendent

Last Updated on Sunday, 12 November 2017 18:30

Hits: 80945

NOVI jednogodišnji PROGRAM ASTROLOŠKIH PREDAVANJA

Ukoliko već vladate osnovama ASTROLOGIJE i NUMEROLOGIJE, a tražite odgovarajući način da se usavršavate, ili ste možda nakon godina samostalnog proučavanja spremni da studiozno pristupite proučavanju ove drevne veštine, pozivamo vas da nam se pridružite NOVOM PUTU spoznaje astroloških znanja. NOVI jednogodišnji PROGRAM ASTROLOŠKIH PREDAVANJA će vam omogućiti da naučite kompletan niz prognostičkih tehnika koje u svom radu koriste profesionalni astrolozi. 

Last Updated on Wednesday, 11 October 2017 06:47

Hits: 144

Škola Astrologije i Numerologije

Predstavljamo inovativnu sintezu astroloških predavanja i praktičnih vežbi analize koji će vam omogućiti da naučite sve o astrologiji i numerologiji.
Na praktičnim primerima iz života razvijaćemo tehnike kojima u svakoj situaciji možete da analizirate bilo koje od važnih životnih oblasti - poslovnu i finansijsku situaciju, ljubav i brak, zdravstveno stanje, dom i nekretnine, studije, napredovanje u karijeri, kredite, pozajmice, nasledstva), godišnje i mesečne prognoze, uporedni horoskop (emotivne veze), potencijal za začeće, promenu prosla, preseljenje.
+ BONUS KONSULTACIJA
Polaznici koji izvrše ranu uplatu kompletnog iznosa školarine za I godinu Škole Astrologije dobijaju GRATIS KONSULTACIJU ANALIZA NATALNOG HOROSKOPA
+ BONUS FENG SHUI KONSULTACIJA
Izračunavanje i analiza Kua brojeva i analiza životnog i poslovnog prostora

Last Updated on Saturday, 02 December 2017 13:44

Hits: 6597

Tvoja astrološka analiza KARIJERE

Najpreciznija astrološka analiza vaše karijere!
Da li ste baš vi prava osoba za posao koji radite ili potajno priželjkujete bolju poslovnu šansu... Možda najbolje funkcionišete u korporativnom okruženju koje podržava sve vaše kompetencije i pruža pregršt novih mogućnosti, ili pažljivo birate savršeni trenutak da započnete privatan posao.
NAPRAVITE PRVI KORAK KA BUDUĆNOSTI. 

Last Updated on Wednesday, 26 July 2017 09:27

Hits: 2769

RADIONICA KARMIČKE ASTROLOGIJE

Jednomesečne interaktivne Radionice karmičke astrologije omogućava da dobijete uvid u lični horoskop na jedan sasvim novi način.
Stičete uvid u postojeća karmička opterećenja, potom kroz niz astroloških i korektivnih tenika, kombinaciju kvantne harmonizacije radite na otpuštanju svih energetskih blokada.
Korektivne tehnike za oslobadjanje od karmičkih blokada.

Last Updated on Tuesday, 18 July 2017 17:06

Hits: 482

Subcategories

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy